0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.975 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.602 8 Eylül 2024 #11 @Pabola bazı oyunlarda Proton performansa iyi etki ediyor. Denemekten zarar gelmez.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 8 Eylül 2024 #12 Kaays dedi: Heroic Games Launcher sorunlu zaten, her oyun açılmıyor, mesela ben GTA 5'i açamamıştım, Lutris'i dene bir de. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl kurarım hocam? Linux'ta yeniyim pek anlamıyorum.
Kaays dedi: Heroic Games Launcher sorunlu zaten, her oyun açılmıyor, mesela ben GTA 5'i açamamıştım, Lutris'i dene bir de. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl kurarım hocam? Linux'ta yeniyim pek anlamıyorum.
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.882 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.571 Yer The Lands Between 8 Eylül 2024 #13 Pabola dedi: Onu nasıl kurarım hocam? Linux'ta yeniyim pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılımları arayüz üzerinden indirip kurabileceğin bir program varsa orada arat Lutris diye indir. ZorinOS'in paket yöneticisi nedir bilmiyorum.
Pabola dedi: Onu nasıl kurarım hocam? Linux'ta yeniyim pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılımları arayüz üzerinden indirip kurabileceğin bir program varsa orada arat Lutris diye indir. ZorinOS'in paket yöneticisi nedir bilmiyorum.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 8 Eylül 2024 #14 Kaays dedi: Yazılımları arayüz üzerinden indirip kurabileceğin bir program varsa orada arat Lutris diye indir. Zorin OS'in paket yöneticisi nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mağazada var mış yine de kod ile indiriyorum.
Kaays dedi: Yazılımları arayüz üzerinden indirip kurabileceğin bir program varsa orada arat Lutris diye indir. Zorin OS'in paket yöneticisi nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mağazada var mış yine de kod ile indiriyorum.
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.882 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.571 Yer The Lands Between 8 Eylül 2024 #15 Pabola dedi: Mağazada var mış yine de kod ile indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Kod ile daha iyi olur aslında, en güncelini indirir.
Pabola dedi: Mağazada var mış yine de kod ile indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Kod ile daha iyi olur aslında, en güncelini indirir.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 8 Eylül 2024 #16 Kaays dedi: Kod ile daha iyi olur aslında, en güncelini indirir. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam. Heroic yerine bunu mu kullanayım?
Kaays dedi: Kod ile daha iyi olur aslında, en güncelini indirir. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam. Heroic yerine bunu mu kullanayım?
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.882 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.571 Yer The Lands Between 8 Eylül 2024 #17 Pabola dedi: Kurdum hocam. Heroic yerine bunu mu kullanayım? Genişletmek için tıkla... Yerine kullanmayın da problem yaşadığınız bir oyun olursa Lutris'te denersiniz oyunu.
Pabola dedi: Kurdum hocam. Heroic yerine bunu mu kullanayım? Genişletmek için tıkla... Yerine kullanmayın da problem yaşadığınız bir oyun olursa Lutris'te denersiniz oyunu.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.350 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.358 Yer Denizli 8 Eylül 2024 #18 Pabola dedi: proton-ge indiriyorum. Oyunlarda proton daha iyi diye duydum onu mu swçeyim? Genişletmek için tıkla... Proton-GE iyidir. Ve oyun açıldı mı?
Pabola dedi: proton-ge indiriyorum. Oyunlarda proton daha iyi diye duydum onu mu swçeyim? Genişletmek için tıkla... Proton-GE iyidir. Ve oyun açıldı mı?
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 8 Eylül 2024 #19 AMG GOAT dedi: proton-ge iyidir. Ve oyun açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Amoung us yükledim girdim şimdi de imleç gözükmüyor. Ve nedense her oyun donuyor. Hiçbir oyuna giremiyorum başlangıçta donuyor sonra yanıtlanamıyor diye uyarı geliyor. Tek girebildiğim oyun Minecraft. Son düzenleme: 8 Eylül 2024
AMG GOAT dedi: proton-ge iyidir. Ve oyun açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Amoung us yükledim girdim şimdi de imleç gözükmüyor. Ve nedense her oyun donuyor. Hiçbir oyuna giremiyorum başlangıçta donuyor sonra yanıtlanamıyor diye uyarı geliyor. Tek girebildiğim oyun Minecraft.
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.882 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.571 Yer The Lands Between 8 Eylül 2024 #20 Pabola dedi: Amoung us yükledim girdim şimdi de imleç gözükmüyor. Ve nedense her oyun donuyor. Hiçbir oyuna giremiyorum başlangıçta donuyor sonra yanıtlanamıyor diye uyarı geliyor. Tek girebildiğim oyun Minecraft. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü yüklediniz mi? Ne kullanıyorsunuz bilmiyorum(AMD veya NVIDIA) ama belki harici ekran kartınızı görmüyor olabilir.
Pabola dedi: Amoung us yükledim girdim şimdi de imleç gözükmüyor. Ve nedense her oyun donuyor. Hiçbir oyuna giremiyorum başlangıçta donuyor sonra yanıtlanamıyor diye uyarı geliyor. Tek girebildiğim oyun Minecraft. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü yüklediniz mi? Ne kullanıyorsunuz bilmiyorum(AMD veya NVIDIA) ama belki harici ekran kartınızı görmüyor olabilir.