Dostum proton ile açacaksın ve başlatma seçeneklerine dediğim komutu yazmayı deneylim. Dostum şimdi Heroic Games Launcher'ı aç, sonra oyunda ki o ayarlar kısmını aç, sonra gelişmişten oyun parametrelerini bul ve oraya şunu yaz. "proton_use_wıned3D = 1 %command%"

Tamam yapayım. Bir de oyunlarda imleç kayboluyor neden olur?

Dostum proton ile açacaksın ve başlatma seçeneklerine dediğim komutu yazmayı deneylim. Dostum şimdi Heroic Games Launcher'ı aç, sonra oyunda ki o ayarlar kısmını aç, sonra gelişmişten oyun parametrelerini bul ve oraya şunu yaz. "proton_use_wıned3D = 1 %command%"

F11 yapıp Full ekran yapınca imleç gözükmüyor ama tekrar F11 basıp yan paneller açılınca imleç geliyor.

Proton9-13 iyi midir?

Son düzenleme:
Kodu yazdım ve proton ile başlattım. Heroic hata verdi sonra oyun açıldı. Şu an yükleme ekranında ve hala donuyor. Bahsettiğim oyun horizon chase turbo. Tost makinası bile açar.
Ekran kartınınızda Vulkan olmaması kötü ya. Linux'ta oyun oynanmaz hale getiriyor. OpenGL ile açmakta işte garanti bir yöntem değil.

Ekran kartınınızda Vulkan olmaması kötü ya. Linux'ta oyun oynanmaz hale getiriyor. OpenGL ile açmakta işte garanti bir yöntem değil.

Ne yapmalıyım? Sırf bilgisayar kasıyor diye Windows 10'dan geçtim. Tek değişen Minecraft girebiliyorum. Onun dışında sistem hızı arttı o kadar.