İnceleme Zotac RTX 5080 Solid Core OC

Konu Güncellemesi

Kullanılan Program : NU-UV
Profiller :

@Yakuza burada bir yakışıklı var (Gerçek zamanlı URL)

Adam 3-4 FPS kayıpla demiş te koyduğu FurMark testinde kart 3003MHz hızında çalışıyor, kartın stok hızı 2640MHz nasıl kayıp varmış orada O kanalı biliyorum ben timeline'ıma çıkar hep, önerdiği PSU'larda ASUS ROG Aura Gold 1200W da bende var zaten olaya gel.

Kartı 850mv'de zaten 2640mhz'de çalıştırıyoruz, 950-960mv ile %15 overclock oluyor. 5090 alacaktım 115-135bin bandındaydı, 600wattt power problemleri çarşaf çarşaf yayıldı diye korkuttu, 5080 kullananların tecrübelerini incelerken bu karta denk geldim, sırf OC versiyonu %105 PL olabiliyor diye OC'lisini aldım bu kadar uv canavarı olduğunu öğrenmesem asus rog/msi expert falan çekerdim. Dedim madem bu kartlar böyle oluyor ne para vercem 1500 dolardan fazlası ziyan dedim geçtim yani.

SSD konusunda Dram'li öneriyorum ben oyunlarda world streaming açık dünya varsa HBM'lilerde gecikme yarattığı için frametime problemleri çıkabiliyor, çok takıntılı insan var bu konuda o yüzden üst seviye sistemlere dram'li öneririm.

Bu adamın metinlerini ben yazıyorum son 2 yıldır
OC + UV olayını fark ettim de kimseye bunu anlatamam diyip en fazla 3-4 fps kaybeder 10 derece düşürürsünüz diye kısa kestim.

Bu adamın metinlerini ben yazıyorum son 2 yıldır
OC + UV olayını fark ettim de kimseye bunu anlatamam deyip en fazla 3-4 FPS kaybeder 10 derece düşürürsünüz diye kısa kestim.

Bu eleman kim yav aboneydim buna ben biraz kaşımalı videolar atıyor diye.

Taşlar yerine oturdu.
Zamanında RTX 40 ekran kartları için tierlist yapmıştım orada karşılaştık. O zamandan beridir metinleri ben yazıyorum. Başlıkları veya konuyu nadiren ben belirliyorum. Altını doldurabiliyorsam iyi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…