Benim PSU da 750 watt hocam. 5700X3D ile kullanıyorum. E. Kartı Max 320 watt, 1800e 850 kullanıyorum. CPU da Curve Optimizer ile ayarladım o da Max 70 80 watt görüyor. Daha hiçbir oyunda bir problem yaşamadım. GPU çok az performans kaybı yaşatıyor ama 20 derece için değer bence.

Yok hocam o stock ayarlarda. 64 derece %65 civarı da fanda kullanıyorum undervolt ile. Yoksa fanları jet motoru gibi maşallah %80 üstünde kulaklık falan dinlemiyor. Çok rahatsız ediyor.

Bana da bir ayar önerebilir misiniz?

Bana da bir ayar önerebilir misiniz?

Benim ayarlarım bu youtube videosunda 3. Dakikadaki ayarlar civarında. Siz de benzer ayarlarla kartınızı test ederek uygun bir şey bulabilirisiniz. Performans kaybı istemiyorsanız, galiba videonun ilk dakikalarındaki ayarlar onun için uygundu tam hatırlamıyorum videoyu ama.

Benim ayarlarım bu YouTube videosunda 3. dakikadaki ayarlar civarında. Siz de benzer ayarlarla kartınızı test ederek uygun bir şey bulabilirisiniz. Performans kaybı istemiyorsanız, galiba videonun ilk dakikalarındaki ayarlar onun için uygundu tam hatırlamıyorum videoyu ama.

Performans kaybı istemiyorum derece biraz düşse yeter.