Makaleler
4
Yer
Asphodel
DSL internet ışıkları yanmaya devam ederken bir anda bağlantım kesiliyor modemi yeniden başlatınca geri geliyor internet bu durumu yaşayan birisi var mı?

Modem Türk Telekom'un verdiği modem ZTE 11AC H168A.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 için LAN Driver'ı Manuel olarak güncellemeyi deneyin. Driverboost programı ile eksik olan güncellemeler varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz. LAN Kablonuz da bir problem de olabilir bunun için de farklı LAN kablosu deneyerek işlem yapabilirsiniz.

Windows 7 için lan Driver'ı manuel olarak güncellemeyi deneyin. Driverboost programı ile eksik olan güncellemeler varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz. Lan kablonuz da bir problem de olabilir bunun için de farklı lan kablosu deneyerek işlem yapabilirsiniz.

Driver Booster yanlış sürücüler yüklüyor eğer kullanıyorsanız lan kablosunda sorun yok telefonda da televizyonda da gidiyor internet.

Driver Booster yanlış sürücüler yüklüyor eğer kullanıyorsanız lan kablosunda sorun yok telefonda da televizyonda da gidiyor internet.

O zaman modem de bir problem olabilir, sıfırlayıp yeniden kurmayı ve ayarları tekrar yapmanızı öneririm. Eğer sorun devam ediyorsa kullandığınız İSS şirketinin çağrı merkezini arayıp sorunu dile getirirseniz onlar arızayı tespit edebilir. Belki altyapınız'dada bir problem olabilir sürekli internetiniz gidiyorsa.

O zaman modem de bir problem olabilir, sıfırlayıp yeniden kurmayı ve ayarları tekrar yapmanızı öneririm. Eğer sorun devam ediyorsa kullandığınız ISS şirketinin çağrı merkezini arayıp sorunu dile getirirseniz onlar arızayı tespit edebilir. Belki altyapınız'da da bir problem olabilir sürekli internetiniz gidiyorsa.

Yeni yeni olmaya başladı arıza tespit için aradım ama onlar gelmeden halledebileceğim bir şeyse öğrenmek için açtım konuyu.

Sürekli kopmuyor değiştirilmiş konu başlığı.

Yeni yeni olmaya başladı arıza tespit için aradım ama onlar gelmeden halledebileceğim bir şeyse öğrenmek için açtım konuyu.

Belki dış tesisatınız ile alakalı bir durum söz konusu da olmuş olabilir. Modemi sıfırlamayı ve modem kurulumunu yeniden yapmayı deneyin. Problem altyapıdaysa zaten buna yapabileceğiniz bir şey de yok. Sizin yapabileceğiniz tek şey Modem kurulumunu yeniden yapmak.