Router'ın root hesabına erişmem gerekiyor, var mıdır bir yöntem TurkNet'in verdiği ZTE H3601P V9.0 V9.0.0P3_TN2 router için?
Detaylar
Kim cevapladı?DogancanYr
Başarılı
Burada yöntemler var.
Merhaba,
TurkNet tarafından tarafıma H3601P modemi verildi. TurkNet aboneliğimi iptal edince ve bu modemin Wi-Fi kalitesini beğenince geri göndermeyerek modemin rayiç bedelini ödeyerek sahip oldum. Fakat sonra farklı bir internet servis sağlayıcısında kullanamayınca TurkNet'e root yetkisi için başvurunca modemi yetkili servise göndermemi istediler ve bu konuda pek yardımcı olamadılar. Bu modemde root yetkisine sahip olmak istiyorum konu ile ilgili uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var araştırma yaptığımda çeşitli toollar mevcut fakat bu modem ile uyumlu olup olmadığını bilmediğimden...
TurkNet tarafından tarafıma H3601P modemi verildi. TurkNet aboneliğimi iptal edince ve bu modemin Wi-Fi kalitesini beğenince geri göndermeyerek modemin rayiç bedelini ödeyerek sahip oldum. Fakat sonra farklı bir internet servis sağlayıcısında kullanamayınca TurkNet'e root yetkisi için başvurunca modemi yetkili servise göndermemi istediler ve bu konuda pek yardımcı olamadılar. Bu modemde root yetkisine sahip olmak istiyorum konu ile ilgili uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var araştırma yaptığımda çeşitli toollar mevcut fakat bu modem ile uyumlu olup olmadığını bilmediğimden...
- orhanayd
- h3601p root yetkisi zte
- Forum: Ağ Donanımları
Gıbırnet olanı denedim,Burada yöntemler var.
Merhaba,
- orhanayd
- h3601p root yetkisi zte
- Forum: Ağ Donanımları
- Bilgisayarınızın Ethernet Portunu Doğrudan Router Bağlayın
- Ethernet Portunuza 10.116.13.21 IP Adresini Tanımlayın
- Alt Ağ Maskesi / Subnet 255.255.255.0 Olarak Tanımlayın
- Varsayılan ağ geçidini boş bırakın.
- DNS 10.116.13.21 girin ve kayıt edin.
- Routerdan ONT ye giden ether kablosunu söküp bilgisayara bağlayın
- Aşağıdan "Başla" Tuşuna Basın
- Router Web Arayüzüne giriş yapıp fabrika ayarlarına döndürün
Çünkü bilgisayar o IP ayarlarından sonra IP alamıyor ve modem arayüzüne giremiyorum...
DogancanYr
Başarılı
Telefondan bağlan.GIBIRNet olanı denedim,
Şuraya kadar tamam, ancak şunu yapamıyorum:
- Bilgisayarınızın Ethernet portunu doğrudan router bağlayın.
- Ethernet portunuza 10.116.13.21 IP adresini tanımlayın.
- Alt ağ maskesi / subnet 255.255.255.0 olarak tanımlayın.
- Varsayılan ağ geçidini boş bırakın.
- DNS 10.116.13.21 girin ve kayıt edin.
- Routerdan ONT'ye giden ether kablosunu söküp bilgisayara bağlayın.
- Aşağıdan "başla" tuşuna basın.
- Router web arayüzüne giriş yapıp fabrika ayarlarına döndürün.
Çünkü bilgisayar o IP ayarlarından sonra IP alamıyor ve modem arayüzüne giremiyorum...
Modemin arayüzüne her türlü erişebilirsin.
İşe yaramadı maalesef.
Maalesef, çok kısıtlı bir modem.
Alıntı Burada anlatılıyor