-
Depremle ilgili makale için konu önerisi
Ülkemizde deprem beklenen veya geçmişte olan depremlerle ilgili bilgilendirmek için makale yapmak istiyorum, hangi beklenen depremle veya geçmişteki depremle ilgili makale yapmamı önerirsiniz?- 25457
- Konu
- deprem konu makale önerisi rehber
- Forum: Doğal Afetler
-
TYT matematikte ilk 12 konu ve problemlerden kaç soru geliyor?
Başlıktaki gibi, buralardan ortalama kaç soru çıkıyor? Kısacası grafikten ve olasılık arası dışında kaç soru çıkıyor ortalama?- Dany Fırtınadoğan
- Konu
- ilk kaç konu soru tyt
- Forum: ÖSYM Sınavları
-
8
Troll konu açanlar neden açıyor?
Cidden çok merak ediyorum trolleyince ne oluyor? Komik değil eğlenceli desen hiç değil zaten fark edildiği zaman bütün forum tarafından linçleniyorsun. Yani yapanlar neden ve hangi amaçla yapıyorsunuz? Boş yere zaman kaybı ve boş yere uğraş. -
1
Atatürk ile alakalı konu önerisi
Neyi merak ediyorsunuz bilirsem konu açabilirim. -
TYT denemesine ne zaman girmeliyim?
Öncelikle ilk denememi söyleyeyim: 11. sınıfın 1. döneminin hemen hemen sonlarında, ilk denememe girdim. Girdiğim deneme muhtemelen Bilgi Sarmal'dı. 40 net yaptım. Bu 40 netin tamamı sözel kısımlardan; Türkçe ve sosyalden. Bir tane bile dil bilgisi sorusu çözmedim, çünkü dil bilgisini hiç...- Dany Fırtınadoğan
- Konu
- ilk konu tyt zaman
-
1
Uygulandı Ana sayfaya "Konu Dışı" sekmesi eklenebilir
Şunun gibi yani. Bence güzel olurdu, peki ya sizce? Madem ana sayfaya düşmüyor, o zaman konu dışı kategorisindeki konulara buradan daha kolayca erişebilmemiz daha iyi olurdu diye düşünüyorum.- 14925
- Konu
- konu konu dışı
- Forum: Kapalı Öneriler
-
Sevgiliye öncelik mi yoksa dostlara sadakat mi?
Merhaba, YouTube’da bir adam şunları söylemiş; bunu arkadaşımıma yolladım: Bunu gönderdikten sonra arkadaşım bana şu cevabı verdi: Ama ilginç olan şu ki, onun hiç kız arkadaşı yokmuş. Dolayısıyla onun da birini hayatından çıkartma durumu olmamış, yani tek taraflı bir durum söz konusu. Bu... -
Yapamadığım konu olunca sonraki konuya geçmiyorum
Örnek veriyorum Fiziğin 1. ve 2. Ünitesini çok rahat bir şekilde çalışıyorum, ama 3. Ünitesini anlamadım çalıştığım halde. Sonra ondaki sonraki konulara geçemiyorum hem heves kalmıyor hemde yok yani geçemiyorum. Geçen sene 12. Sınıfken çok yaşadım bu sorunu. Bu senede yine aynısı olursa nasıl...- OnePC
- Konu
- konu sorunu
- Forum: Ortaöğretim
-
TYT matematik konu konu mu çalışılmalı video video mu?
Dün Bıyıklı Matematik temel atma kampını bitirdim bugün Mert Hoca'nın kampına başladım. İlk günü izledim sonra 345'i açtım gördüğüm yerleri çözmek için. Ama ilk testten itibaren benim gördüğüm yerden hiçbir soru yok. Mikroorijinal ve acil matematiğin ilacına da baktım orada da yok. Mert Hoca ilk...- megatronn
- Konu
- konu matematik tyt tyt matematik video
-
"Sonlanan indirim ve kampanyalar" kategorisinde konu açma kapansın
Bu kategoride kullanıcıların konu açması kapatılabilir. Çünkü "Sonlanan İndirim ve Kampanyalar" kategorisi, "Sıcak Fırsatlar" kategorisinde açılan konuların, indirim süresi sona erdikten sonra taşındığı bir arşiv niteliği taşıyor. Kullanıcıların doğrudan buraya konu açması, kategorinin amacına...- Quezzy
- Konu
- indirim konu
-
TYT için not kaynağı önerisi
Merhaba. 11. sınıf EA'lığa geçtim. Yazın A4 kağıda TYT için çeşitli derslerin kendime göre kısalttığım notlar çıkarmak istiyorum. Bu tarz PDF olarak kaynak alabileceğim kaynaklar var mı?- Demorlius
- Konu
- kaynağı konu not önerisi tyt
-
2
Techolay Sosyal'de dini konular açılabilir mi?
Bazen din hakkında merak ettiğim konular oluyor ama Sosyal'de öyle bir bölüm yok. Ben dini konu nasıl açacağım veya açabilir miyim?- 23231
- Konu
- konu
- Forum: Web Servisleri
-
Konu başlığına göre otomatik kategori önerisi
Mobilde ya da yeni gelen kullanıcılar için doğru kategoriyi bulmak zor olabilir. Atıyorum biri "RN12P5G ROM nasıl atılır?" diye bir konu açmak istese, hangi kategoriye açacağını bilmeyebilir. Bunun yerine, konu başlığı arama yerine yazıldığında sistemin otomatik olarak (anahtar kelimeden) uygun...- 3507Enes
- Konu
- kategori konu önerisi otomatik
- Forum: Techolay Önerileri
-
2
LGS için bitirilmeyen sorular mı çözülmeli yoksa konu tekrarı mı yapılmalı?
Arkadaşlar bu hafta çok sıkışık kaldım ve maalesef ki programıma uygun ders çalışamadım. Şu an kitaplarım var ve bitirmem gerekiyor fakat bir yandan da konu tekrarı yapmam gerekiyor. İnternette çok uzun ve güzel bir şekilde konuları anlatan hocalar var fakat ikilemde kaldım. Kitapları...- 21200
- Konu
- konu sorular
-
Kondansatör bozuk mudur?
Merhaba, geçenlerde menzil arttırıcının ışığı yanmıyor diye bir konu açmıştım. Bugün aşağıdaki videoyu izledim ve kondansatörünün sorunlu olabileceğini öğrendim. Anlayan arkadaşlar baksa, kondansatör ne durumda söylese çok iyi olur. Yan yana duran yeşil renkli iki kondansatörden biri diğerine...- RoaringLion
- Konu
- https konu sosyal techolay
- Forum: Ağ Donanımları
-
C
NitroSense pil kalibrasyonu ne zaman yapılmalı?
NitroSense üzerinden pil kalibrasyonu prizdeyken mi yoksa pildeyken mi yapılmalı?- cagata
- Konu
- https konu nasıl nitrosense pil sosyal technopat teknik
- Forum: Teknik Destek
-
AI konu özeti kısmı gelebilir
İsmi lazim degil. Populer bir e-ticaret platformu cok satan urunler icin AI degerlendirme ozeti yayinliyor. Bu Techolay Sosyal icin uygulanabilir. Sevgili TecholAI populer bir konunun ozetini cikarirsa yapay zeka buyuk kolaylik saglamis olur sosyal deneyimi acisindan. Siz ne dersiniz? Ornek...- Simon
- Konu
- konu
-
5
TYT matematikte ilk 12 konu tamamen halledildiğinde AYT'de 11 net gelir mi?
TYT Matematikte ilk 12 konu halledildiğinde AYT matematikte 11 net için ek bir şey yapmam gerek mi? Problemlerden de 7 net ile TYT'de 17 nete ulaşabilirim zannediyorum. @Blackrawen- 5707
- Konu
- gelir ilk konu tyt
-
Matematik ve fen bilgisi derslerindeki konu eksikleri nasıl kapatılır?
Matematik ve fende konu eksiğim var. Fende elektrik, döngü, basit makineler ve matematikte koordinattan sonrası boş neredeyse. Koordinattan sonrasında sadece eşitsizlik ve pisagor bağıntısını biliyorum. 8. Sınıfım.- Torukojin Kaneki
- Konu
- fen kapatılır konu matematik nasıl
- Forum: İlköğretim
-
2
Sınava 20 gün kala konu eksiği olan biri ne yapmalı?
Arkadaşlar hala matematikte üçgen konularında ve ara derslerde az da olsa eksiğim var. Yani konuları detayına kadar bilmiyorum. Tonguç bu hafta son tekrar kampını başlatıyor sizce bu kampı izlesem yeterli olur mu?- 21200
- Konu
- gün konu
-
2
Matematikte sadece konu bilgisiyle 12 net yapılabilir mi?
Arkadaşlar o kadar matematik çalışmama rağmen olmuyor hala beni zorlayan sıkıntılı alan sorularını bulmakta zorlanıyorum. Sizce sadece konu bilgisiyle LGS'de 12 net yapabilir miyim?- 21200
- Konu
- konu
-
Mevcut Açabileceğimiz öneri konusu sayısı sınırlandırılmalı
Bir kullanıcının, belirli bir zaman dilimi içinde açabileceği öneri konusu sayısına sınırlama getirilmeli.- İtachi Uchiha
- Konu
- konu öneri
-
Kategoriye göre açtığımız konu sayısını görebilelim
Hocam eskiden vardı bu özellik. Şimdi sadece o kategorideki mesaj sayısı gözüküyor. Kategoriye göre açtığımız konu sayısını da görürsek nasıl olur?- Winner
- Konu
- konu
-
1
"Oyun oynamak istemiyorum" diye konu açanların saçmalığı
Büyümüş olabilirsiniz mesela? Her gün mutlaka bu konular açılıyor. Hepinizin derdi aynıysa bir konu altında toplanın konuşun. Oyunlara ya da size bir şey olmadı korkmayın, sadece büyüdünüz. -
Çözüldü Xenforo'da konu linki ön izlemesi kapatılabiliyor mu?
Bir konunun linki atıldığında direkt atılan konu ya da mesajın içeriği ön izleme olarak geliyor. Galiba yanlış değilsem XenForo 2.3 ile beraber geldi bu özellik. Eskiden link atıldığında sadece konunun isminin yazdığı bir link kalıbı gelirdi. O şekilde tekrardan görmemi sağlayan bir özellik...- 99
- Konu
- konu
-
Başka bir forumdaki konu burada da açılabilir mi?
Oyun haberleri ve ters mühendislik kategorisi için soruyorum. Önce diğer forumda konuyu paylaştım diyelim, burada da konusu açılmamış olsun. Aynı haberi paylaşabilir miyim? Evetse içeriğini değiştirmeme gerek olur mu? Normalde teknik destek dışındaki konularda izin verilmiyor, biliyorum. Fakat...- Yutka46
- Konu
- konu
-
TYT’de sadece temel konularla kaç matematik neti yapılabilir?
Selam arkadaşlar, TYT’ye hazırlanıyorum ve ilk 12 konuyu (Temel Kavramlar, Sayılar, Bölme-Bölünebilme, Asal Sayılar, OBEB-OKEK, Rasyonel Sayılar, Basit Eşitsizlikler, Mutlak Değer, Üslü Sayılar, Köklü Sayılar, Çarpanlara Ayırma, Oran-Orantı) ile Problemler konusunu çalışacağım. Geri kalan...- Sanakırgınım
- Konu
- ilk konu matematik tyt tyt matematik
-
Planlanmıyor Anonim konu açma gelmeli
Selamlar, bugün özel hayat hakkında bir konu açtım ancak forumda ismim geçtiğinde bu konuyla hatırlanmak istemediğimden açamadım. Sağlık konusunda da 2 hafta önce konu açmak istiyordum, ancak utandığımdan dolayı açamadım. Bu yüzden özellikle konu dışı, hayat, sağlık gibi konularda anonim konu...- Jack İşte
- Konu
- anonim konu
-
Planlanmıyor Art arda 2 konu açtıktan sonra bekleme süresi gelmeli
Bir konu açtıktan sonra yeni konu açmak istediğimizde bildiğiniz gibi belli bir süre beklememiz gerekiyor. Sizin için durum nasıl bilmiyorum ama ben bazen bir konu açtığıımda aklıma cevabını bulamadığım başka bir konu geliyor ve o konuyu açamıyorum. Bu bekleme süresi 1 kereliğine olmasa. Yani...- Subaru Yetkili Servis
- Konu
- konu
-
Uygulandı Blog girdileri düzenlenebilsin
Blog girdileri mesajlar gibi düzenlenebilir olursa iyi olur.- Quezzy
- Konu
- blog konu