Detaylar
Kim cevapladı?Göz numaram biri 0.5, diğeri 1.6 çok değil gözlük olmadan da rahatça görüyorum.
İleride asker olmak istesem nişancılık falan sıkıntı çıkarır mı?
Nişancı yapmayabilirler ama askerlikte sıkıntı çıkartmaz.
Söylemesem bir şey olmaz değil mi?Nişancı yapmayabilirler ama askerlikte sıkıntı çıkartmaz.
Normal hayatında sıkıntı çıkartıyorsa mecbur takman lazım zaten. Sadece nişancı olamayabilirsin hocam. Söylemezsen zararlı çıkabilirsin. Zaten sağlık raporu alacaksın orada çıkacaktır kaç numara kullandığın.
Anladım hocam sağolun, günlük hayatta sıkıntı çıkarmıyor ancak belki nişancılıkta sıkıntı olabilir dediğiniz gibi.Normal hayatında sıkıntı çıkartıyorsa mecbur takman lazım zaten. Sadece nişancı olamayabilirsin hocam. Söylemezsen zararlı çıkabilirsin. Zaten sağlık raporu alacaksın orada çıkacaktır kaç numara kullandığın.
Anladım hocam sağolun, günlük hayatta sıkıntı çıkarmıyor ancak belki nişancılıkta sıkıntı olabilir dediğiniz gibi.
Orada da çıkarmayabilir, o ladar büyük değil numaralar. Ama sağlık kuruluna gireceğin için her türlü çıkacak.
Anladım hocam çok teşekkür ederim.Orada da çıkarmayabilir, o ladar büyük değil numaralar. Ama sağlık kuruluna gireceğin için her türlü çıkacak.