Xiaomi firmasının yeni tanıttığı Mi Box 5 Max modeli bile piyasada ki bir çok modelden kötü ve pahalı olacakken eski cihazlarını önermek mantıklı değil. Dreamstar ve Next gibi cihazlara eski imajları yüzünden kötü bakıldığının farkındayım ama bu cihazlar zaten bazı iyi cihazların sadece isim değiştirip ülkemizde satılmış hali. Biraz araştırırsanız gönül rahatlığıyla alınabileceğini göreceksiniz.

Tabii ki fiyat farkı çok ama APK kurmak gibi bir amacınız yoksa ben Apple TV'yi çok mantıklı buluyorum, ayrıca kullanıyorum. Android tarafında eli yüzü düzgün cihaz yok. Apple TV bunların hepsinden çok daha güçlü.

Dreamstar ve Next gibi cihazlara eski imajları yüzünden kötü bakıldığının farkındayım ama bu cihazlar zaten bazı iyi cihazların sadece isim değiştirip ülkemizde satılmış hali. Biraz araştırırsanız gönül rahatlığıyla alınabileceğini göreceksiniz.
Next'in lisanslı Android TV Box'larını Skyworth Digital, Dreamstar'ın lisanslı Android Tv Box'larını SEI Robotics üretiyor. Gayet güvenilir üreticiler. Zaten neredeyse tüm lisanslı Android TV Box'ları bu 2 üretici üretiyor. Koskoca Realme bile Android TV Box'unu Skyworth Digital'a yaptırmıştı.