Rehber 1,5 yılda 45 kilo verme hikayem ve tavsiyelerim

Hocam mesela bir ayda kaç kilo verirsek deri sarkmasını en az seviyede tutabiliriz?
Bu mesajı yeni gördüm o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Herkesin mevcut kilosuna göre aylık olarak vermesi gereken ve verebileceği kilo farklı olacağı için bu soruya net bir rakam vermek zor. Kaba bir hesapla, bünyeye göre ayda 2-4 kilodan fazla kilo veriyorsanız muhtemelen sarkma oluşur. Nivea'nın sıkılaştırıcı vücut losyonu var. Kullanan herkes çatlağı ve sarkmayı belli seviyelerde geçirebildiğini söylüyor. Ufak sarkma ve çatlak problemleri için kullanılabilir, çok pahalı bir ürün değil.

Kabullenemeyip standartlarınız için savaştığınız için tebrikler. Sağlık gibisi yok, üstüne başarmışlık da varsa değme keyfime.

Şu pandeminin dokunmadığı yoktur herhalde, ben de bir 20-25 kilo alıp eski fotoğraflarımın gazıyla spor yaparak eritmiştim. Üstelik yasaklar varken çıkıp parkta koşuyordum. O gün bugündür de koşarım, hatta şimdi birazdan koşuya çıkacağım yine. Azimle sıçan yeri deler sözünün örneği olmuştum kendime, güzel bir maceraydı en azından şişko da olmadık demeyiz.
Kilolu olmak hayat standardını büyük ölçüde etkiliyor da şahsen o kiloyu almasam bugün olduğum kişi olmayacaktım belki de, bu açıdan bakmakta güzel kendi adıma.

Kilolu olmak hayat standardını büyük ölçüde etkiliyor da şahsen o kiloyu almasam bugün olduğum kişi olmayacaktım belki de, bu açıdan bakmakta güzel kendi adıma.
Buna ben de katılıyorum ama ne zaman aynanın karşısındayken vücudumdaki çatlaklara baksam kendi kendime buna gerek var mıydı diye sormadan da edemiyorum. Hayatı boyunca spor yapmış bir insanın kendinden utandığı için insan içinde spor bile yapamayacak noktaya gelmiş olması, yıllarca kombinden kombine koşarken bir anda hiçbir mağazada kıyafet bulamayacak hale gelmesi, kamp sandalyesine bile oturursam kırarım korkusuyla oturamaması... İnanılmaz güç ve yıpratıcı durumlar. O çatlaklara bakarken aklıma bunlar geldiğinde, biraz aklımı kullansam bunların hiçbiri yaşanmazdı pişmanlığı da vuruyor.

Tabii bu düşünceler olabilir ama bunlara savas yarası olarak bakmak da iyi gelebilir, ben de çatlak yok ama olsaydı dedigim başarmış hissiyle baktıkça gurur duyardım kendimle. Üzerine dövme de düşünebilirsin uyum sağlayan, normal tenden de iyi duran çok guzel modeller var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…