Makaleler
4
Yer
Üsküdar
Merhabalar, malum yurt ortamında olduğumdan protein ihtiyacını karşılamak zor. Günlük minimum 120-160 gram arası almam gerekiyorken kendi yemeğimi de yapmama rağmen en fazla 80-100 gramını falan besinlerden alabiliyorum. Bundan dolayı günde 1-2 ölçek whey almam gerekiyor. 2 kutu Proteinocean'dan bitirdim fakat artık farklı bir markaya geçmek istiyorum. 1 ay götürmesi gerekiyor çünkü Haziran başı eve döneceğim yani evde de lazım olmayacak. Hangi markaları önerirsiniz? SSN ve HIQ arasında kaldım ben. En fazla 1. 800 TL falan verebilirim.

Günde 1 ölçek kullanıyorsan Supplement'lerin 1 kg tozundan alabilirsin, zamanında 2 kutu bitirmiştim, güzeldi. 2.100 TL'ye de SSN Refuel var, arkadaşım bir dönem kullanıyordu, yaklaşık 2 kg bu da. Yerinde olsam bunu alır bir denerdim. 60 servis var, günde 2 ölçek alsan 40 gr civarı protein yapıyor, 1 ayda bitirirsin. O bütçelere istediğin miktarda toz yok, maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bakabilirsin farklı bir fikir olması açısından. Eğer amino asit değerleri doğru ise aşırı f/p. Mağaza sayfasına girip bütçene uygun olana bakabilirsin.

İncelemesi:

Birde n11'e kupon kodu uygulanıyorsa mükemmel.
Konu 'n11'de 750 TL'ye 150 TL indirim!' Kupon: n11'de 750 TL'ye 150 TL indirim!

Günde 1 ölçek kullanıyorsan Supplement'lerin 1 kg tozundan alabilirsin, zamanında 2 kutu bitirmiştim, güzeldi. 2.100 TL'ye de SSN Refuel var, arkadaşım bir dönem kullanıyordu, yaklaşık 2 kg bu da. Yerinde olsam bunu alır bir denerdim. 60 servis var, günde 2 ölçek alsan 40 gr civarı protein yapıyor, 1 ayda bitirirsin. O bütçelere istediğin miktarda toz yok, maalesef.
SSN Refuel indirim koduyla 1500 TL'ye denk geliyor 1800 gram için iyi bence. Ben de düşündüm de kötü diyen de var iyi diyen de var emin olamadım.
Buna bakabilirsin farklı bir fikir olması açısından. Eğer amino asit değerleri doğru ise aşırı f/p. Mağaza sayfasına girip bütçene uygun olana bakabilirsin.

İncelemesi:

Birde n11'e kupon kodu uygulanıyorsa mükemmel.
Konu 'n11'de 750 TL'ye 150 TL indirim!' Kupon: n11'de 750 TL'ye 150 TL indirim!

Bu aklıma çok yattı inanılmaz uygun fiyatlı ve sonuçta yarışmaya falan hazırlanmıyorum sadece günlük protein ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum yani neden olmasın? Bakacağım ya, HIQ çok pahalı geldi 900 gramı 1900 TL. Ya Fellas ya SSN ikisinden birisini alacağım.

SSN Refuel indirim koduyla 1500 TL'ye denk geliyor 1800 gram için iyi bence. Ben de düşündüm de kötü diyen de var iyi diyen de var emin olamadım.

Bayağı iyi fiyat bu arada. Hatta ben de alabilirim :) Scitec, Multipower kullanırdım ama ateş pahalı olmuş fiyatları artık. Değmez.

Bayağı iyi fiyat bu arada. Hatta ben de alabilirim :) Scitec, Multipower kullanırdım ama ateş pahalı olmuş fiyatları artık. Değmez.
SSN'nin sitesinde kod ile 1500 TL'ye düşüyor hocam, bence de değerlendirilebilir. Cidden supplement pahalılıkları akıl oynatacak seviyede ama.

SSN'nin sitesinde kod ile 1500 TL'ye düşüyor hocam, bence de değerlendirilebilir. Cidden supplement pahalılıkları akıl oynatacak seviyede ama.

Geçen Bim'e gelen Protein Ocean'lardan birkaç kutu almıştım onları kullanıyorum şahsen. Her ay 5 bin ₺'yi Scitec'e vermek zoruma gidiyor o paranın üstüne ekleyip direkt yemek yemek daha mantıklı benim için. Yaklaşık 2 sene önce 2k'ya aldığım toz bugün neredeyse 5k olmuş, değmez.
SSN mantıklı, bence bir deneyin, arkadaşım 2-3 kutu bitirmişti bundan, memnundu.