Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bariz şekilde troll hesap. O yüzden tartışmayı bıraktım. Türkiye'yi cennet gibi anlatıyor ama burada yaşamıyor. Lafa gelince "kurulu düzen" oluyor :) madem İsveç kötü, ülkende yaşa. Sırf boş laf. Ha bu arada İsveç dünyanın refah seviyesi en yüksek ülkelerinden biri ama neyse... Söylediklerini yersen artık :)
Gubetçilerin oy kullanma hakkı olmaması lazım. Ben de katılıyorum. Onlar sefa sürerken biz cefa çekiyoruz. Yaşamadıkları bir ülkenin geleceğine karar veriyorlar. Saçmalık.

Doğru söyleyince troll hesap şaşırtın bir kere de. Ben cennet lafı kullanmadım her ülkenin kusuru var. Bir kusurdan ülke kötü veya çöp olmaz. Türkiye'nin tek kusuru başkanlık sistemi. Onun hariçi her şey gayet iyi. İsveç refah olarak yüksek bir ülke değil. Gel bakalım burada 1500-2000 euro kira öde, markete aylık 1000 euro harca temel beslenme için. Tatil için memleketimdeyim, her şeyi de gayet iyi. Alım gücü euro olarak bile iyi, çoğu Avrupa ülkelerinin asgari ücret endeskine göre gayet iyi alım gücü.
İstediğim gibi de oyumu kullanırım. İstersem tuvalet terliğine basarım. Ben memleketime yararı kime ise ona veririm.

@Vatansever makarna yemeye devam et salçasız olsun domatezin kilosu 30 lira. İsveçtende bir daha gelme burası senin vatanın değil İsveç'te mülteci olarak yaşa size b. K gözüyle bakıyorlar orada.

0.80 cent domatesin kilosu gayet uygun. Aşırı derecede uygun. Burası benim vatanım. Sen belirleyemezsin benim vatanımı.

Umarım tenha bir sokakta denk düşmeyiz. Daha cevap yazmayacağım.

İşine gelmiyor doğruları duyunca hemen. Şaşırmadım klasik çakma muhalif. Neye muhalif olduğunu bilmiyon daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
0.80 cent domatesin kilosu gayet uygun. Aşırı derecede uygun. Burası benim vatanım. Sen belirleyemezsin benim vatanımı.
Sana uygun gel halka sor bakalım halka uygun mu bilerek görmezden geliyorsunuz halkı sizi vatandaşlıktan çıkaracaklar siz bu watanın evladları değilsiniz. Soyunuzu oradan ilerletin ve bu ülkeyle alakadar olmayın.

• Beğendim
İfadeler: 995
Sen belirleyemezsin benim vatanımı.
Bak hele bak hele… Hem benim ülkemde yaşamıyor başka ülkeden besleniyor hem benim yaşadığım vatana laf ediyor klavye delikanlılığını herkes yapar. Gel madem ki vatanına deliler gibi aşıksın, bırak kurulu düzeni gel buraya, gel hadi. Gelemezsin çünkü parasızlıktan inanılmaz korkuyorsunuz. Bizim vatanımızın bizim ülkemizin kaderini yurt dışında 12 ay tuvalet temizleyip kiralık BMW’lerle gelip gelene geçene hava atıp sokak röportajlarında koyunluk yapan adam bu ülkede seçme ve seçilme hakkına sahip olamaz. Hava atmak için arabayla geliyonuz lan. Yiyorsa gelin uçakla. Hollanda meclisinde bir Türk millet vekiliyle Geert Wilders arasındaki tartışmada sonuna kadar Wilders’a hak veriyorum. Biz nasıl bu ülkede Suriyeli, Afgan, Paki istemiyorsak onların da bizi istememesi onların en doğal hakkıdır. Sizin yüzünüzden Avrupa’da itibarımız kalmadı ya buranın vatandaşlığından vaz geçersiniz ya da AB vatandaşlığından vaz geçersiniz, iyi sosyaller…

Son düzenleme:
  • Beğendim
İfadeler: 995
Sana uygun gel halka sor bakalım halka uygun mu bilerek görmezden geliyorsunuz halkı sizi vatandaşlıktan çıkaracaklar siz bu watanın evladları değilsiniz. Soyunuzu oradan ilerletin ve bu ülkeyle alakadar olmayın.
Halkada gayet uygun. Ben bu ülkenin evladıyım. Yurt dışında sonuna kadar ülkemi savunuyorum. Size kalsa yurt dışında bir kere bile savunmazsınız.

Bak hele bak hele… hem benim ülkemde yaşamıyor başka ülkeden besleniyor hem benim yaşadığım vatana laf ediyor klavye delikanlılığını herkes yapar. Gel mademki vatanına deliler gibi aşıksın, bırak kurulu düzeni gel buraya, gel hadi. Gelemezsin çünkü parasızlıktan inanılmaz korkuyorsunuz. Bizim vatanımızın bizim ülkemizin kaderini yurt dışında 12 ay tuvalet temizleyip kiralık BMW'lerle gelip gelene geçene hava atıp sokak röportajlarında koyunluk yapan adam bu ülkede seçme ve seçilme hakkına sahip olamaz. Hava atmak için arabayla geliyonuz lan. Yiyorsa gelin uçakla. Hollanda meclisinde bir Türk millet vekiliyle geert wilders arasındaki tartışmada sonuna kadar Wilders'a hak veriyorum. Biz nasıl bu ülkede Suriyeli, Afgan, paki istemiyorsak onların da bizi istememesi onların en doğal hakkıdır. Sizin yüzünüzden Avrupa'da itibarımız kalmadı ya buranın vatandaşlığından vaz geçersiniz ya da AB vatandaşlığından vaz geçersiniz, iyi Sosyaller…

Nereden çıktı tuvalet temizleyip kiralık BMW? Ben memlekete uçakla geldim. BMW değil Egea kullanıyorum memlekette. İstediğim gibi oy atarım. İstersem iktidara istersem muhalefete veririm. Tuvalet terliğinede veririm istediğim gibi kullanırım. Avrupa'da itibarı olsun diye memleketi savunuyoruz yurt dışında. İstediğim gibi de çifte vatandaş takılırım.

Kardeş vatan dışarıda savunulmaz vatanın üstünde savunulur savaş çıksa korkudan gelmezsin sen.

Gelmeyeceğimi nereden çıkardın? Savaş oldu da baktın mı gelip gelmeyeciği mi? Gelemezsem bile buradan yapabileceğim desteği yaparım.

Nereden çıktı tuvalet temizleyip kiralık BMW? Ben memlekete uçakla geldim. BMW değil Egea kullanıyorum memlekette. İstediğim gibi oy atarım. İstersem iktidara istersem muhalefete veririm. Tuvalet terliğinede veririm istediğim gibi kullanırım. Avrupa'da itibarı olsun diye memleketi savunuyoruz yurt dışında. İstediğim gibi de çifte vatandaş takılırım.
Yurt dışında yaşayıp da oy kullanma hakkına sahip olmamalısın. Halkın sorunu ne, isteği ne nereden bileceksin ikibin km uzakta? Ki sen artık tam Türk değilsin sen artık Avrupalısın artık gözünü Europa’ya çevir.

Gelmiyeceğimi nereden çıkardın? Savaş olduda baktınmı gelip gelmeyeciği mi? Gelemezsem bile buradan yapabileceğim desteği yaparım.
Klasik gurbetçi lafı. Sizin mahallenizde hırsız kaçsa dışarıya bakmaya tenezzül etmezsiniz. Avrupalıların neden bizden nefret ettiği çok belli. Cahiliz at gözlüğünü çıkar da etrafında neler olmuş bak buradan destek yaparım diyorsun git hangi para birimini kullanıyorsan bozdur dövizimiz artsın.

Yurt dışında yaşayıp da oy kullanma hakkına sahip olmamalısın. Halkın sorunu ne, isteği ne nereden bileceksin ikibin km uzakta? Ki sen artık tam Türk değilsin sen artık avrupalısın artık gözünü Europa'ya çevir.

Allah Allah'a yurt dışından bakılmıyor mu Türkiye'nin durumuna? İnternet diye bir şey icat edildi şu an kullandığın şey. Türk'üm kanımda da Türk kanı akıyor. Ama seni çok sorguluyorum. İnsan kendi vatandaşını sen Türk değilsin demesi düşündürücü. Avrupalıysam Türkler de Avrupa'lı. Burada birçok İsveç'li Arap sanıyordu Türkleri. Türkiye burada savunan biri olarak Arap olmadığımızı kısmen Avrupa'lı olduğumuzu, balkan coğrafyasında olduğumuzu gösterdim. Araplarla alakamızın olmadığını savundum. Sana kalsa...

Ne mutlu Türk'üm diyene!

Keşke vatananı savunabilsen.

Klasik gurbetçi lafı. Sizin mahallenizde hırsız kaçsa dışarıya bakmaya tenezzül etmezsiniz. Avrupalıların neden bizden nefret ettiği çok belli. Cahiliz at gözlüğünü çıkar da etrafında neler olmuş bak buradan destek yaparım diyorsun git hangi para birimini kullanıyorsan bozdur dövizimiz artsın.

Merak etme her geldiğimde bozuyorum. Ülkeye giren paranın üstüne gene para girsin diye. At gözlüğü takanlar sizlersiniz. Çıkarsanız her şeyi göreceksiniz.

Biz Türkiye'ye her yıl yatırım yapıyoruz. Ülke ihracat yapsın bir şeyler yapsın diye. Sizde bir tık yok anca ekonomi kötü yok bilmem.

Vatanımı senden iyi savunurum köşeye sıkışınca hemen hakarete başlıyorsun. Neyse senin gibi bir pro-Avrupa’cıyı kaale almak benim hatam, iyi sosyaller.

Biz Türkiye'ye her yıl yatırım yapıyoruz. Ülke ihracat yapsın bir şeyler yapsın diye. Sizde bir tık yok anca ekonomi kötü yok bilmem.
Ben üretim yapıyorum ve Avrupa’ya ve Hindistan’a pazarlıyorum. İnsanları zan altında bırakmak ne kötü şey.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.