Vatansever
Uzman
Bariz şekilde troll hesap. O yüzden tartışmayı bıraktım. Türkiye'yi cennet gibi anlatıyor ama burada yaşamıyor. Lafa gelince "kurulu düzen" oluyormadem İsveç kötü, ülkende yaşa. Sırf boş laf. Ha bu arada İsveç dünyanın refah seviyesi en yüksek ülkelerinden biri ama neyse... Söylediklerini yersen artık
Gubetçilerin oy kullanma hakkı olmaması lazım. Ben de katılıyorum. Onlar sefa sürerken biz cefa çekiyoruz. Yaşamadıkları bir ülkenin geleceğine karar veriyorlar. Saçmalık.
Doğru söyleyince troll hesap şaşırtın bir kere de. Ben cennet lafı kullanmadım her ülkenin kusuru var. Bir kusurdan ülke kötü veya çöp olmaz. Türkiye'nin tek kusuru başkanlık sistemi. Onun hariçi her şey gayet iyi. İsveç refah olarak yüksek bir ülke değil. Gel bakalım burada 1500-2000 euro kira öde, markete aylık 1000 euro harca temel beslenme için. Tatil için memleketimdeyim, her şeyi de gayet iyi. Alım gücü euro olarak bile iyi, çoğu Avrupa ülkelerinin asgari ücret endeskine göre gayet iyi alım gücü.
İstediğim gibi de oyumu kullanırım. İstersem tuvalet terliğine basarım. Ben memleketime yararı kime ise ona veririm.
@Vatansever makarna yemeye devam et salçasız olsun domatezin kilosu 30 lira. İsveçtende bir daha gelme burası senin vatanın değil İsveç'te mülteci olarak yaşa size b. K gözüyle bakıyorlar orada.
0.80 cent domatesin kilosu gayet uygun. Aşırı derecede uygun. Burası benim vatanım. Sen belirleyemezsin benim vatanımı.
Umarım tenha bir sokakta denk düşmeyiz. Daha cevap yazmayacağım.
İşine gelmiyor doğruları duyunca hemen. Şaşırmadım klasik çakma muhalif. Neye muhalif olduğunu bilmiyon daha.
Son düzenleyen: Moderatör: