Polis nasıl taş ile yaralanabilir Allah aşkına?Peki biz polise ne diyelim çekil kardeşim mi diyelim? Tamam bak yapılan yanlış doğru demiyorum yanlış olabilir ancak şunu diyorum polise taş atıp yaralamak hangi insan haklarına uyuyor?
İşin sonunda mevzu anayasa ise hiçbir Türk vatandaşı asker, polis dinlememeli. Devlet bana hizmet eder; kolluk gücü de benim emrimdedir, devletin değil. Aksi durumda her vatandaşın zor kullanmaya hakkı da vardır.
Atatürkçü diyerek dolanmaktan ziyade kendisini iyice özümsemek gerekli. Adam Atatürk'e Bursa Nutku'nu yakıştıramadı, yalan dedi. Hiç güleceğim yoktu valla.
Yapmak istiyorlar da korkudan yapamıyorlar değil, artık tamamen hükumet ile eklemlenmiş bir kurum ile karşı karşıyayız. Aksine, artık müzakere dönemini geride bırakmamız lazım. Müzakere edenler, etmeye çalışanlar -DİSK, KESK- tıpış tıpış meydandan ayrıldı. Müzakerenin sonucu bellidir.Anladım, farkındayım da. Polislerin karşı çıkamaması hakkında konuşuyordum. Korkuyorlar maalesef.
Şunu da ekleyeyim, devletin polisi neredeyse tamamen MHP'li. Bir sürü tarikatçısı da var, hacı hocacısı da var. Polisler zaten dünden razı. Anayasa umurlarında değil.
Son düzenleme: