Merhaba arkadaşlar,

Bu iş için yaklaşık 10.000 TL civarında bir bütçe ayırdım.

Önceden şu ekipmanları kullanıyordum:

• Mouse: Razer DeathAdder V2 Mini
  • Kulaklık: Razer BlackShark V2
  • Klavye: Razer BlackWidow
  • Ancak artık kulaklık, fare ve klavyemde performans düşüşleri yaşamaya başladım. Bu yüzden ekipmanlarımı yenilemek istiyorum.

Klavye beklentim:

• %65 form faktörü olabilir
  • İngilizce (ENG) tuş dizilimi tercih edebilirim
  • Malzeme ve tuş hissiyatı açısından kaliteli olması önemli
Mouse beklentim:

• Çok yüksek bir beklentim yok
  • Küçük boyutlu mouse’ları daha rahat kontrol edebildiğim için, DeathAdder V2 Mini tarzında kompakt bir model tercih ederim
Kulaklık beklentim:

• Kulak üstü tasarım
  • 7.1 surround desteği
  • Ses kalitesi ve malzeme kalitesi yüksek olmalı
Bu özelliklere uygun, fiyat/performans açısından mantıklı tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler!
Kulaklık kalsın V2 kötü değil Wraith W60 harika fiyatina göre W75'e gerek yok ekstra tuş istemediğin sürece.

Fare olarak ise lamzu paro aurora.

Home ve Page up tuşları maalesef ki lazım bana.

Klavye olarak bundan bahsediyorum bu arada. Ekipmanları değiştirmişken kablosuz bir kulaklık bence iyi gider. Mouse olarak Waizowl - Kulaklık BlackShark V2 Pro. Klavye'de MCHOSE alabilirsin.

BlackShark V2 Pro ses kalitesi bakimindan tatmin etmez, vasat bir kulaklık. 2. el alirim dersen G PRO X, G635 veya MH752 oneririm. Kablosuz olarak da G935 veya G733.

G635 ve G733 BlackShark V2 Pro ile aynı seviye kulaklık değiller BlackShark V2 her türlü daha iyi bir kulaklık. G733 dediğin barracudaX ile karşılaştırilan bir ürün. Cooler Master zaten kablolu 2. El Cooler Master almak yerine gider kaliteli bir IEM alır yanına da mikrofon çeker her türlü Cooler Master'dan iyi performans alır. G935 desen temizi 5300TL o kadar ona para vereceğine gider ASUS ROG pelta veya Nova5 alır.

Ben g pro x g733 kullandım mh752 g635 kullanmadım sizce ses kalitesi olarak en iyiden kötüye siralama yapsanız nasıl olurdu 4'u dahil ikinci el alıcam öbür pc için.

G635 ve G733 BlackShark V2 Pro ile aynı seviye kulaklık değiller BlackShark V2 her türlü daha iyi bir kulaklık. G733 dediğin barracudaX ile karşılaştırilan bir ürün. Cooler Master zaten kablolu 2. El Cooler Master almak yerine gider kaliteli bir IEM alır yanına da mikrofon çeker her türlü Cooler Master'dan iyi performans alır. G935 desen temizi 5300TL o kadar ona para vereceğine gider ASUS ROG pelta veya Nova5 alır.
G635 kötü diyip G935'i blackshark v2 pro ile aynı kefeye koymak cok garip ikiside aynı kulaklık sadece kablosuz modeli

Dediğin ürünlerin zaten daha iyi alternatifleri var
Ben g pro x g733 kullandım mh752 g635 kullanmadım sizce ses kalitesi olarak en iyiden kötüye siralama yapsanız nasıl olurdu 4'u dahil ikinci el alıcam öbür pc için.

G635 kötü diyip G935'i blackshark v2 pro ile aynı kefeye koymak cok garip ikiside aynı kulaklık sadece kablosuz modeli
G935'i aynı kefeye koymadım ikinci eli 5300TL olan bir ürün yerinde daha iyi 0 alternatif zaten neredeyse aynı fiyat. G733 ve G635 bana kalırsa blackshark kadar iyi değil. Cooler Master zaten kablolu. İkinci el kablosu olan bir ürün yerine benzer fiyata 0 daha iyi ürünler alınabilir.

Veya adam zaten Blackshark V2 kullanıyor gene kablolu alacaksa ne anlamı var veya niye ikinci el alsın.

Veya adam zaten Blackshark V2 kullanıyor gene kablolu alacaksa ne anlamı var veya niye ikinci el alsın.

Dediğin ürünlerin zaten daha iyi alternatifleri var

G935'i aynı kefeye koymadım ikinci eli 5300TL olan bir ürün yerinde daha iyi 0 alternatif zaten neredeyse aynı fiyat. G733 ve G635 bana kalırsa BlackShark kadar iyi değil. Cooler Master zaten kablolu. İkinci el kablosu olan bir ürün yerine benzer fiyata 0 daha iyi ürünler alınabilir.

Veya adam zaten BlackShark V2 kullanıyor gene kablolu alacaksa ne anlamı var veya niye ikinci el alsın.

Veya adam zaten BlackShark V2 kullanıyor gene kablolu alacaksa ne anlamı var veya niye ikinci el alsın.

G435 pardon G635 ile 435'i karıştırdım ama G635 kablolu bir kulaklıkmiş Cooler Master ile aynısı geçerli olur gene.