Detaylar
Kim cevapladı?Hocaların dediğine göre arkadaşın dediği doğru yeni yönetmelik bizi etkilemiyor eski sistem devam biz.
Not ortlaması 50 ve üzeri olacak, 6 dersten fazla kalmamamız lazım bir de.
2023-2024 eğitim dönemine yeni diyor haberde. Şu an 2024-2025 eğitim öğretim dönemindeyiz. Kaynakta da yeni denilen dönem, şu an için eski oluyor. Yani kademeli olarak geçişten de bahsedildiği için, şu an geçilmiş olabilir.
Talha Yiğit
Yetkin
2023-2024 eğitim dönemine yeni diyor haberde. Şu an 2024-2025 eğitim öğretim dönemindeyiz. Kaynakta da yeni denilen dönem, şu an için eski oluyor. Yani kademeli olarak geçişten de bahsedildiği için, şu an geçilmiş olabilir.
15 gün ya var ya yok karne gelince ben net olarak açıklayabilirim minimum 5 zayıfım var
noziyes
Uzman
15 gün ya var ya yok karne gelince ben net olarak açıklayabilirim minimum 5 zayıfım var![]()
Benim de 5 zayıfım var şu an zaten kalma olayına göre kendimi riske atıp kopya çekeceğim o yüzden yazdım.
Talha Yiğit
Yetkin
Benim de 5 zayıfım var şu an zaten kalma olayına göre kendimi riske atıp kopya çekeceğim o yüzden yazdım.
Kopya daha riskli emin ol çalış hocalardan dilen daha hayırlı

Güncel mevzuattan yönetmeliği detaylıca okudum.
Diyor ki:
57. madde birinci fıkranın (b) bendi ve 58. maddenin birinci fıkrası da şu şekilde:
Benim ilk paylaştığım mesajda yeni diye bahsedilen dönem 23-24. Şu an 24-25 dönemindesiniz.
Mevzuat
Loutermilch
Başarılı
Aynı anda hem 6 dersten kalıp hem de ortalamanın 50 altında olması lazımdı galiba.
Aynı anda hem 6 dersten kalıp hem de ortalamanın 50 altında olması lazımdı galiba.
10. sınıfta 3 ders zayıf ise, bunlardan sorumlu olarak 11'e geçiyorsunuz. Eğer 11'de de 3 ders zayıf olursa, 10. sınıftan da gelen dersleri veremediyseniz toplamda 6 dersten sorumlu olamayıp sınıfta kalıyorsunuz.
noziyes
Uzman
10. sınıfta 3 ders zayıf ise, bunlardan sorumlu olarak 11'e geçiyorsunuz. Eğer 11'de de 3 ders zayıf olursa, 10. sınıftan da gelen dersleri veremediyseniz toplamda 6 dersten sorumlu olamayıp sınıfta kalıyorsunuz.
Yani anladığım kadarıyla 10. sınıftan sorumluluğumuz yoksa 11. sınıfta 6 dersten kalma hakkımız mı oluyor yoksa yine 3 mü?
- Makaleler
- 6
Şu an 9 ve 10. sınıfta 3'ten fazla dersten kalınırsa sınıf tekrarı yapılıyor. 11 ve 12'lerde şu anda eski sistem ama kademeli olarak düzenlendiği için bir sonraki yıllarda bu 11 ve 12'ye de gelecek.
Talha Yiğit
Yetkin
Şu an 9 ve 10. sınıfta 3'ten fazla dersten kalınırsa sınıf tekrarı yapılıyor. 11 ve 12'lerde şu anda eski sistem ama kademeli olarak düzenlendiği için bir sonraki yıllarda bu 11 ve 12'ye de gelecek.
Yani bu dönem de dahil mi? Yoksa şu anki 11'ler eski düzen mi yoksa hapı yuttuk