Bütçe
125.000 TL
Bütçede çok sorun yoksa parça değiştirmeye gerek yok, ufak kısalım derseniz kasayı H6 Flow, PSU'yu Cratos 1200 yapabilirsiniz.

Fazla SSD slotu, USB bağlantısı ve hızına ihtiyacınız yoksa biraz daha uygun fiyatlı bir anakart seçilebilir.

Bütçede çok sorun yoksa parça değiştirmeye gerek yok, ufak kısalım derseniz kasayı H6 Flow, PSU'yu Cratos 1200 yapabilirsiniz.

Fazla SSD slotu, USB bağlantısı ve hızına ihtiyacınız yoksa biraz daha uygun fiyatlı bir anakart seçilebilir.
Psu Cratos yaptım 1200W olduğu için onun dışında yüksek ihtimal sadece 2 SSD slotu kullanır sadece oyun oynayacağı için anakart değişebiliriz o zaman öneri yapabilecekseniz.

PSU için oreki hocam 1000W modelinde vita yerine başka model önermişti. Birkaç değeri iyi değil demişti. @20424 hocamın dediği gibi kasada H6 flow'a inilebilir. H6 Flow'un değerleri daha iyi diye biliyorum.
H6 flowa indim o zaman, psu cratos 1200W ve anakart önerisi bekliyorum👍.

Bir şey daha soracağım H6 flowun stok fanları nasıldır fan değiştirmeme gerek var mı ya da ek fan almama?

Anakart konusunda da eğer bütçe çok fark etmezse ASUS'ta kalmanızı öneririm bende aynı anakartı aldım. Birçok da araştırma yaptım. Muadillere göre yine en iyisi bu. Birkaç Gigabyte modeline nazaren. Ben gigabtye BIOS ve yazılımı yüzünden tercih etmedim.