14 yaş için antrenman programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mert166
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 825
  • Etiketler Etiketler
    antrenman
Tamamdır teşekkürler hocam. Yakin zamanda dediklerinizin hepsini alacağım. Peki dumbelllar kaç kg olması lazım?

İmkanınız varsa onun yerine salona gidin. Ben belediyenin salonuna gidiyorum şaka gibi bir miktar veriyorum. Aylık 450 TL.

İmkanınız varsa onun yerine salona gidin. Ben belediyenin salonuna gidiyorum şaka gibi bir miktar veriyorum. Aylık 450 TL.

Hocam ben yurt dışındayım benim olduğum yerdeki salon larin fiyatlari kötü gibi ya ama birkaç tane güzel var onlara yazilmayi düşünüyorum da ama bir 1 ay filan buradayım o yüzden buradanda alayim dedim.

Asıl yeni başlayan bir insan çıkarır çünkü yeni başladığı için kullandığı yükler düşük bu yüzden de sinir sistemi kolay yorulmuyor. Kimse için "Bir günde şu kadar set" diye bir standart yok bu kişiye göre çok değişir. Herkesin sinir sistemi herkes gibi yıpranmıyor.

Mesele kası hissetmek de değil zaten. Hareketin formundan eminsen ve hedef kasın ana fonksiyonunu doğru bir şekilde yerine getiriyorsan çalışmama gibi bir şansı yok.

Kası hissederek çalışmıyorsan çalışma daha iyi. Yeni başlayan insanda halk dilinde hamlık dediğimiz tıp dilinde doms diye geçen ağrılar çok fazla olur. Bu ağrılar çalışmayı ciddi şekilde baltalar. Ayrıca sporu yaptıkça kondisyon kazanırsınız. Dediğiniz mantığa göre yeni yüzmeye başlayan bir insanın olimpiyat şampiyonu olması lazım.

Bana inanmıyorsanız açın herhangi bir kas büyümesi ve hipertrofi ile alakalı makalelerden birini okuyun. İsterseniz kendim de paylaşabilirm ama sizin araştırıp öğrenmeniz daha iyi olur.

Kası hissederek çalışmıyorsan çalışma daha iyi. araştırıp öğrenmeniz daha iyi olur.
Frontal planda dikey omuz adduksiyonu yapıyorum ama sırtımı hissetmiyorum diyelim. Ben latların fonksiyonunu yerine getiriyor muyum? Evet. Çalışmamak gibi bir şansı var mı? Yok.
Yeni başlayan derken ilk 2 haftasında olan birinden bahsetmiyorum zaten. Başlangıç seviyesinden bahsediyorum. Yeni başlayan birinin sinir sistemi daha az yıpranır.

Yağ kaybı ile dediğiniz şeyin alakası yok ya.

Kası hissederek çalışmıyorsan çalışma daha iyi.
Böyle bir gereklilik yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…