15.000 adım kilo vermek için yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 783
  • Etiketler Etiketler
    kilo
Her atılan adım bir değil aklında bulunsun. Yağ yakımı için kalbin hızının belirli bir aralıkta olması gerekiyor ki bunu da tempolu yürüyüşle sağlıyorsun. Kalori açığı ve tempolu yürüyüşle çok rahat kilo verirsin fakat çok kalori açığı bırakırsan ve yüksek protein de tüketmezsen kas kaybın çok olur.

1500 kalori ile neyin kas kütlesini alacak günde 3000 kalori'den fazla yakarken.

1500 alırsa olan kas kütlesini de yakar hatta.
1500 alırken kütle koyacağını söylemedim ama?

Ayrıca kas yıkımına sakamazsın vücudu o kadar kolay, kilo verirken de kas kütlesı koymak mümkün.

Yürüyüş öyle sanıldığı kadar çok kalori yakmıyor. 1 saat boyunca 10 kilometre koşuyorum altı üstü 550 kalori yakıyorum. En doğrusu bir beslenme programıyla kilo vermek çünkü kilo vereceğim diye proteinden vitaminden enerjiden yoksun kalırsan daha büyük zarar, hiç verme daha iyi.

@Winner kalori açığı verdiğin sürece istersen günde 0 adım at fark etmez.

Fazla. Vücut korumaya alır kendini. Yavaş yavaş 200-400-500 diye ilerlemeli. 500'den fazlası zarar özellikle gelişim çağındaki biri için.

Fazla. Vücut korumaya alır kendini. Yavaş yavaş 200-400-500 diye ilerlemeli. 500'den fazlası zarar özellikle gelişim çağındaki biri için.
Nereden öğreniyorsunuz böyle şeyleri bilemiyorum, 1 sene önce 15 kiloya yakın bir kiloyu bahsettiğim kalori açığı ve spor desteği ile verdim. Siz bildiğinizi uygulayın ben yaşadığımı anlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…