PasPas

Becerikli
Arkadaşlar önceden vermiştim yağdan da gitti spora gidiyordum fakat okul dolayısı ile gidemeyeceğim. Sadece açık oluştursam verir miyim geri? Almıştım kiloyu verdiğim o yüzden tekrar başlıyorum.

Verebilirsin. Tabii biraz hareketlilik de lazım. Bağırsaklarını hareketlendirecek hareketler var işte squat, mekik gibi. Bunları yaparsan en azından sindirim ve dışkılama sürecin de hızlı olur. Full oturunca dışkılama süreci uzun sürüyor. Evde 5-10 dakika şu hareketleri yaparsan en azından kÂr kalır.

Kilo vermenin tek yolu kalori açığı. Başka bir yolu yok. Ama sürekli düşük kalori alırsan ve hareket etmezsen metabolizman yavaşlar zaten.
Yani yokta spor kısmı aklımı karıştırdı. Verdiğim dönemde hem kalori açığı hem spor yapıyordum fakat şuan yapacak zamanım yok. Sadece kalori açığı yapmayı düşünüyorum.

Yani yokta spor kısmı aklımı karıştırdı. Verdiğim dönemde hem kalori açığı hem spor yapıyordum fakat şu an yapacak zamanım yok. Sadece kalori açığı yapmayı düşünüyorum.

Sorun olmaz zaten dünyanın % kaçı spor yapıyor kilo verirken. Skinny fat gözükebilirsin ama spor yapmazsan.