Detaylar
Kim cevapladı?PasPas
Becerikli
Neden? Ben verdiğim dönemde sadece kardiyo yapıyordum. Ve önemsenmeyecek kadar kas kaybediyordum. Diyetisyen ile gidiyordum fakat okul açıldı yapacak zamanım yok.
LA Knight 53
Üstün
Verebilirsin. Tabii biraz hareketlilik de lazım. Bağırsaklarını hareketlendirecek hareketler var işte squat, mekik gibi. Bunları yaparsan en azından sindirim ve dışkılama sürecin de hızlı olur. Full oturunca dışkılama süreci uzun sürüyor. Evde 5-10 dakika şu hareketleri yaparsan en azından kÂr kalır.
Haluk Albayrak 19
Üstün
Kilo vermenin tek yolu kalori açığı. Başka bir yolu yok. Ama sürekli düşük kalori alırsan ve hareket etmezsen metabolizman yavaşlar zaten.
PasPas
Becerikli
Yani yokta spor kısmı aklımı karıştırdı. Verdiğim dönemde hem kalori açığı hem spor yapıyordum fakat şuan yapacak zamanım yok. Sadece kalori açığı yapmayı düşünüyorum.Kilo vermenin tek yolu kalori açığı. Başka bir yolu yok. Ama sürekli düşük kalori alırsan ve hareket etmezsen metabolizman yavaşlar zaten.
KaraBeyyy
Becerikli
Neden? Ben verdiğim dönemde sadece kardiyo yapıyordum. Ve önemsenmeyecek kadar kas kaybediyordum. Diyetisyen ile gidiyordum fakat okul açıldı yapacak zamanım yok.
Ağırlık egzersizi yapmadığından dolayı kas kaybı yaşarsın kişiden kişiye göre değişir belirtileri.
PasPas
Becerikli
Ben verdiğim dönemde işte ağırlıkta çalışmıyordum gayette sağlıklı verdim.Ağırlık egzersizi yapmadığından dolayı kas kaybı yaşarsın kişiden kişiye göre değişir belirtileri.
Haluk Albayrak 19
Üstün
Yani yokta spor kısmı aklımı karıştırdı. Verdiğim dönemde hem kalori açığı hem spor yapıyordum fakat şu an yapacak zamanım yok. Sadece kalori açığı yapmayı düşünüyorum.
Sorun olmaz zaten dünyanın % kaçı spor yapıyor kilo verirken. Skinny fat gözükebilirsin ama spor yapmazsan.
Çünkü vücudun bu kalori açığının hepsini yağdan harcamıyor.Neden? Ben verdiğim dönemde sadece kardiyo yapıyordum. Ve önemsenmeyecek kadar kas kaybediyordum. Diyetisyen ile gidiyordum fakat okul açıldı yapacak zamanım yok.