Winner
Üstün
Ne yiyebilirim peki ekmek yerine? Kahvaltıda mecbur yemek zorundayım. Çünkü zeytin peynir sevmiyorum.
Ne yiyebilirim peki ekmek yerine? Kahvaltıda mecbur yemek zorundayım. Çünkü zeytin peynir sevmiyorum.
1500 alırken kütle koyacağını söylemedim ama?1500 kalori ile neyin kas kütlesini alacak günde 3000 kalori'den fazla yakarken.
1500 alırsa olan kas kütlesini de yakar hatta.
Yumurta ye.Ne yiyebilirim peki ekmek yerine? Kahvaltıda mecbur yemek zorundayım. Çünkü zeytin peynir sevmiyorum.
Ekmekle yemek zorundayım. Sadece sarısını yiyorum. Ve az pişmiş neredeyse çiğe yakın yiyebiliyorum sadece.
Size asıl kilo verdiren şey kalori açığı, attığınız adımlar da kalori yakıyor bunları da o açığa dahil ederek hesaplayabilirsiniz ama kanımca adımları dahil etmeden en azından 750 kalori açık bırakmak gerek.
Nereden öğreniyorsunuz böyle şeyleri bilemiyorum, 1 sene önce 15 kiloya yakın bir kiloyu bahsettiğim kalori açığı ve spor desteği ile verdim. Siz bildiğinizi uygulayın ben yaşadığımı anlatıyorum.Fazla. Vücut korumaya alır kendini. Yavaş yavaş 200-400-500 diye ilerlemeli. 500'den fazlası zarar özellikle gelişim çağındaki biri için.