A36'daki işlemci verimsiz, çok güç tüketiyor ve ısınma şikayetleri var. Samsung üç beş kuruş kar edebilmek için, Exynos yetmiyormuş gibi kendi üretimi vasat Snapdragon'ları da kullanıyor. A36 tahminen uzun güncelleme süresinin sonunu göremeyen bir cihaz olur. S21 FE zaten dönemi geçmiş, adı çıkmış bir cihaz. A26 bu fiyata düşük kalır. Kısaca üçü arasından hiçbirini tercih etmezdim. Samsung istiyorsanız A56'ya çıkmaya değer. Onun dışında Honor 400 bakılabilir.
Lütfen artık yorum yaparken ''haterlığını'' bir köşeye bırakıp da yaz. A36'nın her yeri ısınsa n'olur? Telefon zaten güçsüz. Ayrıca incelemesi var, Stres testte %99,2 GPU kararlılığı verip üstüne 35 derecede testi bitiren telefon mu ısınıyor? Ezberlediğin tek bir yanlış var, inatla zorlamaya devam ediyorsun. A36'nın alınmaması için hiçbir sebep yok. Al oku bakalım ısınıyor mu A36? İnsanları yanıltma.

Lütfen artık yorum yaparken ''haterlığını'' bir köşeye bırakıp da yaz. A36'nın her yeri ısınsa n'olur? Telefon zaten güçsüz. Ayrıca incelemesi var, Stres testte %99,2 GPU kararlılığı verip üstüne 35 derecede testi bitiren telefon mu ısınıyor? Ezberlediğin tek bir yanlış var, inatla zorlamaya devam ediyorsun. A36'nın alınmaması için hiçbir sebep yok. Al oku bakalım ısınıyor mu A36? İnsanları yanıltma.

Samsung'un ürettiği işlemcili telefondan kaçacaksın. Kısa ve öz.

Senden başka saçmalayan var mı forumda? :D Ya da testi olan objektif bir bilgiyi reddedip, "Samsung'tan kaçacaksın abi." diyen?
Ben genel bahsediyorum, sen forum diyorsun. Hayatın forumdan ibaret olmuş. Samsung'tan uzak duran kimse tınlamıyor ki forumu 😂 burada takılanlar hangi marka fanları acaba?

Son düzenleme: