Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15000
T300 rsgt 2.el olarak bakabilirsin. Onun dışında T80 Ferrari var ama pek beğendiğim bir model değildir.
Hocam taksitli almayı düşünüyorum.
T80'i hele o bütçede önermem. 240 derece kendisi.T300 RSGT 2.el olarak bakabilirsin. Onun dışında T80 Ferrari var ama pek beğendiğim bir model değildir.
T300 RS GT bakılabilir denildiği gibi. @320 hocam kullanıyor.
SF26
Üstün
O yüzden sevmediğim bir model zaten. F1 için kullanıyordum, arkadaşımdan 1 haftalığına ödünç alayım dedim ve 1 gün kullanıp geri verdim elimde kalmasın diye. Charles Leclerc gibi paso bariyerlere soktu beni.
T300 RS GT ya da T248 öneririm. Sıfır satılsa T150 RS PRO da önerirdim ama şu anda düz modeli satışta, o da 2 pedallı.
Ben 29 Eylül'de T300 RS GT'yi Vatan'da fiyat 15.000 küsür olunca hemen almıştım, belki ilerde yine anlık düşebilir.
Deneyimime gelince çift kayışlı motorun sunduğu kuvvet tatmin edici. Ben henüz o kronik denilen sıcak havalarda gevşeme sorunu da yaşamadım çünkü genel ayar %75'te ve zorla soğutma modu açık.
Ben 29 Eylül'de T300 RS GT'yi Vatan'da fiyat 15.000 küsür olunca hemen almıştım, belki ilerde yine anlık düşebilir.
Deneyimime gelince çift kayışlı motorun sunduğu kuvvet tatmin edici. Ben henüz o kronik denilen sıcak havalarda gevşeme sorunu da yaşamadım çünkü genel ayar %75'te ve zorla soğutma modu açık.