Uranos

Üstün
Yer
Adana
Ben ortaokuldayken sınıfta en uzun bendim, o zamanlar boyum şu anki gibiydi o yüzden lisede çok rahat uzar diye düşündüm. Şu an lise 3.sınıfım boyum 1.85 normal mi sizce? 16 yaşındayım. Çok takarım dış görünüşe yetişkin olduğum zaman yine 1.85 kalırsam çok canım sıkılır gerçekten.

Kızların laflarına mı takıldın? Hani ‘erkek dediğin 1.90–1.95 olur' muhabbetlerine takılıp da ‘ya 185 yetmiyor galiba' falan diye düşünüyorsan boş ver, sallama onları.

Normal hatta normalin üstü. Bir arkadaş 19 yaşında 165 santim boyu var. 170 olmak için can atıyor.

1.85 gayet uzun bir boy. Ortalamanın üstü. Daha ne kadar uzun olmak istiyorsunuz anlamadım. Buradan kimse tutarlı bir tahmin yapamaz. Genetik potansiyeliniz ne, epifiz kapak ne durumda vs. bunları bilmeden kimse bir yorumda bulunamaz. 20 yaşına kadar 1.95 de olabilirsin, en fazla 2-3 cm daha atabilirsin, ya da artık hiç uzamaya da bilirsin.

Normal ve normalden ziyade ortalamanın üstünde bir boya sahipsin. Sana yeter bu boy bence, biraz daha uzarsın zamanla. Ben 17 yaşındayım ve 1.81 boyundayım. 1.81'de öylece kalmış durumdayım şu an. Keşke birkaç santim daha uzayabilseydim ama buna da şükür, boyumdan memnunum :D

Kızların laflarına mı takıldın? Hani ‘erkek dediğin 1.90–1.95 olur' muhabbetlerine takılıp da ‘ya 185 yetmiyor galiba' falan diye düşünüyorsan boş ver, sallama onları.
Sorun sadece kızlar değil aslında, boyumu doktorda ölçtüğümde 1.85 çıkmıştım ve ona bile baya şaşırdım. Daha kısa boyda olurum diye düşündüm çünkü hiç 1.85 gibi durmuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: