Amele olabilirsin ben akıl edemedim senin yaşlarında tekstilde zaman harcamıştım 12-13 yaşında başladım, 14-15 civarları da minimum maaşları kazanmaya başladım ama şu an aklım olsa o yaşta amele olurum sıvacılık filan öğrenirim.

Garsonluk bir erkeğin yapacağı bir iş değil garsonluk önerenler hayatının geri kalanını parasız geçirsin.
Adam temelli meslek sahibi olacam dememiş :D telefonumu değiştirecem ne iş yapabilirim diye sormuş. Öğrenci ise yaz döneminde garsonluk her insan yapmıştır neredeyse. Ha meslek öğrenmek istiyorum başlığı altında yazılsaydı tabi tavsiyelerimiz ona göre olurdu.

Adam temelli meslek sahibi olacağım dememiş :D telefonumu değiştireceğim ne iş yapabilirim diye sormuş. Öğrenci ise yaz döneminde garsonluk her insan yapmıştır neredeyse. Ha meslek öğrenmek istiyorum başlığı altında yazılsaydı tabii tavsiyelerimiz ona göre olurdu.

Tamam amele olmak bedava. Çok delikanlıysanız gidin biraz ağırlık vs. kaldırın. Tekstilde kolay dikiş filan yapmayı öğretirler size iyi para veriyorlar. Garson da para vermezler, idarelik ama ilerisini de düşünün anlamıyla.

Tamam amele olmak bedava. Çok delikanlıysanız gidin biraz ağırlık vs. kaldırın. Tekstilde kolay dikiş filan yapmayı öğretirler size iyi para veriyorlar. Garson da para vermezler, idarelik ama ilerisini de düşünün anlamıyla.
İlerisi için mesleğim var zaten, sanayide oto tamirci babam o konuda sıkıntım yok.

Dostum bilmeden konuşuyorsun, 1 gün içinde neler yaşadığımı bilemezsin. Anlatmakta istemiyorum,
İçinde tutmazsan düzgün bir iş yapamazsın. Patron değilsin orada çalışansın. Köle gibi davranmadıkları sürece sana sesini çıkarmaman lazım. Ayrıca merak ettim 1 günde ne yaşamış olabilirsin?

İçinde tutmazsan düzgün bir iş yapamazsın. Patron değilsin orada çalışansın. Köle gibi davranmadıkları sürece sana sesini çıkarmaman lazım. Ayrıca merak ettim 1 günde ne yaşamış olabilirsin?
İşim vs. her şeyim düzgündü zaten müşteri gelsin dalga geçsin laf atsın gerekirse vursun umrumda olmaz, travmam var kardeşim anladın mı ? 1 gün içinde 4 kez tetiklendi o travma, o sinirle gidip istifa ettim zaten.

Benim babada elektrikçi onun yolundan mı gittim? Hayır, babanın yapacağı işi seveceğin garanti değil.
Ben seviyorum ortamı olsun iş olsun hoşuma gidiyor.

Bilmeme gerek yok çünkü yaşadım. Hayat ne kadar sert vurabildiğin değil ne kadar çok yumruk yiyebildiğinle ilgilidir. Sence istifa etmek sorununu çözdü mü?
Evet sorunumu çözdü bir daha olsa gene istifa ederdim.

Kardeşim hayatında ofis görmemiş insansın muhtemelen gerekirse sesini çıkarıcaksın bu işler böyle oluyor canım benim, zaten bu yaş aralığında merdiven altı yerlerde çalışırsınız benim ortamımdada vardı böyle tipler ama iş çığrından çıktığında raconu keseceksin bu işler böyledir.