Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Ailenin adına banka kartı çıkartabilirsin. 18 yaşımda olmama rağmen son papara ve geçmiş aylarda İNİNAL'ın komple kapatılmasından sonra ön ödemeli kartlara sıcak bakmıyorum, garanti al en temizi olsun.Selam, 18 yaşının altındayım ve IBAN'a sahip bir dijital para uygulamasına ihtiyacım var. Nays tercih edecektim fakat IBAN sadece kendi adıma hesaplar arasında iş yapıyormuş, işimi görmüyor. Önerileriniz neler?
Akbank düşünüyorum, IBAN imkanı var mı? Garanti de olabilir, cashback çok da önemli değil artık; IBAN olsa yeter.Ailenle, ailenin adına banka kartı çıkartabilirsin. 18 yaşımda olmama rağmen son papara ve geçmiş aylarda İNİNAL'ın komple kapatılmasından sonra ön ödemeli kartlara sıcak bakmıyorum, garanti al en temizi olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
Selam, 18 yaşının altındayım ve IBAN'a sahip bir dijital para uygulamasına ihtiyacım var. Nays tercih edecektim fakat IBAN sadece kendi adıma hesaplar arasında iş yapıyormuş, işimi görmüyor. Önerileriniz neler?
Oldubil, uzun zamandır kullanıyorum bayağı güzel bir kart. Güzel cashbackleri var. Müşteri hizmetleride iyi.
VakıfBank olabilir. Akbank'ta sanırım 18 yaş altına çoğu şeye izin veriyor.
duranforreal
Üstün
Şimdi bende İş bankasının sunduğu İlk İmza kartı var gayet güzel IBAN'nınız var, fakat para alabiliyorsunuz ama gönderemiyorsunuz. Çok saçma bence de IBAN kayıt ettirme olayı var galiba onunla atabiliyorsunuz başka türlü bilmiyorum onun dışında bi eksisini görmedim.Selam, 18 yaşının altındayım ve IBAN'a sahip bir dijital para uygulamasına ihtiyacım var. Nays tercih edecektim fakat IBAN sadece kendi adıma hesaplar arasında iş yapıyormuş, işimi görmüyor. Önerileriniz neler?
Ebeveynlerinin adına Enpara çıkartıp kullan.
Son düzenleyen: Moderatör: