parsekl

Çalışkan
Selam, 18 yaşının altındayım ve IBAN'a sahip bir dijital para uygulamasına ihtiyacım var. Nays tercih edecektim fakat IBAN sadece kendi adıma hesaplar arasında iş yapıyormuş, işimi görmüyor. Önerileriniz neler?

Selam, 18 yaşının altındayım ve IBAN'a sahip bir dijital para uygulamasına ihtiyacım var. Nays tercih edecektim fakat IBAN sadece kendi adıma hesaplar arasında iş yapıyormuş, işimi görmüyor. Önerileriniz neler?
Ailenin adına banka kartı çıkartabilirsin. 18 yaşımda olmama rağmen son papara ve geçmiş aylarda İNİNAL'ın komple kapatılmasından sonra ön ödemeli kartlara sıcak bakmıyorum, garanti al en temizi olsun.

Ailenle, ailenin adına banka kartı çıkartabilirsin. 18 yaşımda olmama rağmen son papara ve geçmiş aylarda İNİNAL'ın komple kapatılmasından sonra ön ödemeli kartlara sıcak bakmıyorum, garanti al en temizi olsun.
Akbank düşünüyorum, IBAN imkanı var mı? Garanti de olabilir, cashback çok da önemli değil artık; IBAN olsa yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oldubil, uzun zamandır kullanıyorum bayağı güzel bir kart. Güzel cashbackleri var. Müşteri hizmetleride iyi.

Şimdi bende İş bankasının sunduğu İlk İmza kartı var gayet güzel IBAN'nınız var, fakat para alabiliyorsunuz ama gönderemiyorsunuz. Çok saçma bence de IBAN kayıt ettirme olayı var galiba onunla atabiliyorsunuz başka türlü bilmiyorum onun dışında bi eksisini görmedim.