Harbiden bu modelde olumsuz bir yorum var mi acaba bi bakmak lazim? Diger modellere gecerken +200 cepten cikiyor![]()
PNY 5080'in $980 olması lazım. Ona bakın.
Harbiden bu modelde olumsuz bir yorum var mi acaba bi bakmak lazim? Diger modellere gecerken +200 cepten cikiyor![]()
Zotac'a kıyasla daha güvenli bir liman.Hocam o model pek sevimsiz duruyor ama al dersen onu alirim![]()
PNY en mantıklı seçenek. Asus dümenden kabul edilebilir.
C1000 (2024) ile PNY 5080 tam uyumlu. Çakışma gibi bir muhabbetten kastınızı anlamadım.@LH44
Hocam almak istedigim kasanin bir kac build videosunu izlerken aklima geldi. Ekran kartimin onerdiginiz PSU ile cakisma ihtimali var.
Onerdiginiz yerine Corsair SF1000 1000 Watt 80 Plus Platinum ile devam edebilir miyim ? Bir sorun olur mu?
JONSBO z20 Bu kasa gorsellerinde PSU rehberi vermis. Benim kafam karisiyor isin icine rakamlar girince bir bakabilir misiniz?
Kasada birbirini engelliyorlar.C1000 (2024) ile PNY 5080 tam uyumlu. Çakışma gibi bir muhabbetten kastınızı anlamadım.
Şimdi anladım demek istediğinizi. Muhtemelen sorun çıkmaz, belki kablo yapısı zorluk çıkartır.jonsbo z20 hocam bu video anlatmama yardimci olur sanirim @LH44
Anakartınız B850M Aorus Elite diye aklımda kalmış doğru mudur?@LH44 Hocam ayrica kasa icin 3 adet 120mm fan onerir misiniz? Bu anakarta takabilir miyim ayrica?