Şişirilmiş fiyat hocam bu PSP'ye 3000 vereceğime gider Note 8 Pro falan alırım en azından benim kullandığım dönem emülatörde ondan üstün grafikler verebiliyordu. Piyasanın inmesini bekleyin fiyat şu an balon.

Fiyat benim yaptığım piyasanın içinden geçme serüveni kaynaklı artmış olabilir :rolleyes:
Bence fiyatlar inmez gibi. Her gecen gun ilgi artiyor konsola. Mesela Switch 1'e ilgi azaldi ve fiyatlar dustu. Oyle bir sey lazim bize.

@Simon ayrıca kırılmasının önemi yok zaten Nintendo gibi çip olayı yok yazılımsal kırılıyor. Memory Card'ı çıkarınca corrupt olabiliyordu hatta az kafayı yedirtmedi :hehehe:
E1000'deki anakart revizyonu zaten yeni. Minimum 5.xx OFW civarina dusebiliyor olmasi lazim. M33 onermem, 6.61 ARK HFW en mantiklisi bu cihazlara. cIPL kullanmak en rahat cozum, CFW icin.

Bence fiyatlar inmez gibi. Her gecen gun ilgi artiyor konsola. Mesela Switch 1'e ilgi azaldi ve fiyatlar dustu. Oyle bir şey lazim bize.

Aslında bu tam da bir sebep Switch fiyatları o kadar geriledi ki şu an v1'ler Vita'dan ucuza alınabiliyor PSP sahipleri de kafadan kontak değilse o fiyatlar iner. En kötü Switch al çiple emülatör kur.

Aslında bu tam da bir sebep Switch fiyatları o kadar geriledi ki şu an v1'ler Vita'dan ucuza alınabiliyor PSP sahipleri de kafadan kontak değilse o fiyatlar iner. En kötü Switch al çiple emülatör kur.
PSP fiyatlari su sekilde.

Screenshot_20250918_215211_sahibinden.webp

Çok boş konuşmuşsunuz, açıkca söylüyorum bomboş konuşmuşsunuz.

Özellikle fiyatlarının bu kadar şişirildiği dönemde cihaz gerçekten temizse alınır. Mono hoparlörmüş, sanki PSP'nin en babasında 100w dolby atmos destekli stereo hoparlörler var da mono kötü.

Plastiği öyle abarttığınız kadar kalitesiz değil, alet dayanıksız da değil. 12 yıl boyunca kaç kere düşürdüm, kaç kere yerlerde süründü bilmiyorum ama çizikler dışında hiçbir şeyi yok. Tuş kaliteleri tüm PSP'lerde standart zaten. 3000 serisi daha iyi tabii ki ama alıp PSP oyunlarını oynamak için kayda değer bir fark yok. İkisini de yakın zamanda kullandım.

Kısacası PSP oyunlarını oynamak için hala keyifli bir alet, alıp kullanılır. Hatta cihaz temizse ilanı bana yönlendirin elimde kendi 0 aldığım Street olmasına rağmen 2 bine alırım, ciddiyim.

PSP'nin en sevilmeyen modeli ancak PSP'nin piyasasının absürtlüğünü düşünürsek alınabilir denilebilir. Alın keyfe oynayın eğer böyle bir ihtiyacınız varsa evet Street'ler sevilmezler ancak PSP'lerin fiyatını düşünürsek sanki farklı modellerin sunduğu şeyler çok mu mükemmel olacak sistem zaten eski yeterince.

Çok boş konuşmuşsunuz, açıkca söylüyorum bomboş konuşmuşsunuz.

Özellikle fiyatlarının bu kadar şişirildiği dönemde cihaz gerçekten temizse alınır. Mono hoparlörmüş, sanki PSP'nin en babasında 100W Dolby Atmos destekli stereo hoparlörler var da mono kötü.

Plastiği öyle abarttığınız kadar kalitesiz değil, alet dayanıksız da değil. 12 yıl boyunca kaç kere düşürdüm, kaç kere yerlerde süründü bilmiyorum ama çizikler dışında hiçbir şeyi yok. Tuş kaliteleri tüm PSP'lerde standart zaten. 3000 serisi daha iyi tabii ki ama alıp PSP oyunlarını oynamak için kayda değer bir fark yok. İkisini de yakın zamanda kullandım.

Kısacası PSP oyunlarını oynamak için hala keyifli bir alet, alıp kullanılır. Hatta cihaz temizse ilanı bana yönlendirin elimde kendi 0 aldığım street olmasına rağmen 2 bine alırım, ciddiyim.

Diğer modeller en azından günümüz standartlarına uyacak modüllere de sahip ve bende kullanmış biri olarak söylüyorum malzeme o kadar dandik batarya değişim makalemde bunu özellikle belirttim çünkü bendeki pinler sağlam olmasına rağmen daha kolay çıkan bir konuma gelmişti ve içindeki metal parçalar tutuyordu. Yerlere düşürünce genelde hayatta kalan seriler bu yüzden 2000 tarzı seriler ben eskiden açık söyleyeyim kendi 2000 ya da 3000'di tam hatırlamıyorum aile fertlerim çok oynuyorum diye duvara fırlatmıştı ben 2000'i kasası çıkık ama sağlam halde oynuyordum arkadaşımdaki street modeli masa hizasindan parkeye düştü tuşlar içe gömüldü arka kapağı oturmadı. Yani tuşları istersen titanyum yap kasa tutamıyorsa kaç yazar.

Gelelim arkadaşın olayına simon gördüğüm üzere bu cihazları koleksiyon amaçlıda saklıyor ve temiz 1004 ile temiz 3000 arasinda uçurum var çünkü street serinin üvey evladı gibi kaldı. Ayrıca tekrar dediğim gibi street modeli 2 etmemeli 3000 ler 4K falan hiç etmemeli piyasanın düşmesi beklenmeli zaten Switch fiyatları çakıldı PSP'nin bundan etkilenmeme şansı yok.

Son düzenleme: