Hocam koltuk ısıtma, hayalet ekran gibi özelliklere değil de aydınlatma sunroof ekran gibi özelliklere önem veryoruz. Suva göre 9.4 hızlanmasıda fena değil bence.
Detaylar
Kim cevapladı?Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Hocam koltuk ısıtma, hayalet ekran gibi özelliklere değil de aydınlatma sunroof ekran gibi özelliklere önem veryoruz. Suva göre 9.4 hızlanmasıda fena değil bence.
Burdan detaylı donanımlara bakabilirsiniz. Prime boş paketin bir üstü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. Prime bana dolu gibi geldi. Arabada güzel gibi.
Burdan detaylı donanımlara bakabilirsiniz. Prime boş paketin bir üstü.
Kia Soortage nasıldır? @Taksici Musa Fedaisi @Pcman80 @LA Knight @Eagles @16015 @300BedenseL @Silinen üye
Sportage yanlış yazmışım.
Pcman80
Üstün
Sportage kasa olarak aynı, ama daha boş hissetirdi nedense.Teşekkürler. Prime bana dolu gibi geldi. Arabada güzel gibi.
Kia Soortage nasıldır? @Taksici Musa Fedaisi @Pcman80 @LA Knight @Eagles @16015 @300BedenseL @Silinen üye
Sportage yanlış yazmışım.
miraçov
Üstün
Bir Hyundai kullanıcısı olarak 2.3 milyon lirayı asla Hyundai'ye vermem. O paraya çok daha iyi yol tutuşuna sahip, parça kalitesi yüksek, yalıtımı iyi vag grubu araçlar bulunuyor. İlla 0 araba alacağım diyorsan başka tabii.
Bir Hyundai kullanıcısı olarak 2.3 milyon lirayı asla Hyundai'ye vermem. O paraya çok daha iyi yol tutuşuna sahip, parça kalitesi yüksek, yalıtımı iyi vag grubu araçlar bulunuyor. İlla 0 araba alacağım diyorsan başka tabii.
Eğer SUV istiyorsanız alınır tabii ki. Alternatif olarak Cherry veya Qashqai bakılabilir ama tucson daha iyi bir tercih olur.
Sportage kasa olarak aynı ama daha boş hissetirdi nedense.
Toyota Corolla cross hybird nasıldır? 1950yemi ne inmiş.
Pcman80
Üstün
Hocam geçen sene ben de baktım ama o araca para verilmez. Vergisini 1.8 motor olarak ödüyorsun aldığın verim 0.9, bildiğim kadarıyla camında perdesi de yok. Değmez bence.Toyota Corolla cross hybird nasıldır? 1950yemi ne inmiş.
Hocam geçen sene ben de baktım ama o araca para verilmez. Vergisini 1.8 motor olarak ödüyorsun aldığın verim 0.9, bildiğim kadarıyla camında perdesi de yok. Değmez bence.
Eğer SUV istiyorsanız alınır tabii ki. Alternatif olarak Cherry veya Qashqai bakılabilir. Ama Tucson daha iyi bir tercih olur.
1.6 CRDI Prime aldık araba çok güzel kazasız belasız kullanırız inşallah.