Eyüp b anlatımı bana kötü gelmiyor ama birçok kişinin Eyüp b anlatımını beğenmediğini duydum. Kampta anlatımı üzerinden yaptığı sorular nasıl? @SF26 rehberinde vardı ama tekrar sormak isterim.

Anlatımı beğenip beğenmemek biraz daha öznel. Güzel sorular çözüyor ancak dediğim gibi kanalı hem çok karışıktı hem de çok soru vardı. Anlatımını da beğenmediğim için tercih etmemiştim yani yorum yapma yetkisine çok sahip olmadığımı söyleyebilirim. Ama hangisinden rahat edeceksen ondan ilerlemelisin.

2024 yks de sınava girdim. Doğru yaptığım bütün sorular limit türev integraldi kısaca bunlara bakmamayı düşünüyosan kesinlikle bu hataya düşme. Ayt de konular tren gibi fonksiyon biliyosan zaten çoğu konuyu yaparsın kısaca baştan başlayıp ilerlemen gerekiyor. Konuları atlarsan bi sonraki konuyu anlayamayabilirsin (karmaşık sayılar hariç) karmaşık sayılarda soru içine serpiştirildiği için AYT'de hiçbir konuyu atlama şansın yok. Kısaca baştan başlayıp bir an önce kendini geliştir.
Limit Türev İntegral'i anlamak için sağlam bir fonksiyon altyapısı gerekiyor, ben zannetmiyorum 2 buçuk ayda hepsinin biteceğini.

AYT'de Eyüp b. Gitmiyorsa soner akıncı'ya bakın.

Nagihan hocamın tekli soru çözümü güzel de 2024 basımda rezaletti ya.

Ağzını falan şaplatıyordu bunalıma girmiştim. Tekli soru çözümleri gerçekten güzeldi ama mert hocanın test kitabında gerçekten kalitesiz bir iş çıkarttığını düşünüyorum yoksa çok iyi bir hoca.

Limit türev Integral'i anlamak için sağlam bir fonksiyon altyapısı gerekiyor, ben zannetmiyorum 2 buçuk ayda hepsinin biteceğini.

Amaç kalan zamanda en iyisini yapmak 2 3 ay ile 4 5 ay çalışanı karşılaştırmamak lazım ama gene de 2 3 ay ile güzel yerlere gelinebilir.

2. der denk, polinom , mutlak gibi konulardan başla. Eyüpb oynatma listesi iyidir.
O da var da bazı konuları daha önce çalışın vs diyen de gormüştüm. Sırayla mı gideyim? G ratias tibi ago, scipio africane, qui RAM publicam servavisti (Gemini ile çevirdim teşekkür ederim devleti kurtaran scipio

Sağlam fonksiyon ve ilk 12 konu biliyorsan hepsi biter.
Ayt fonksiyon - polinom 1 hafta
Denklem - eşitsizlik 1 hafta
Logaritma diziler 1 hafta
Parabol limit 1 hafta
Trigo 2 hafta
Türev 2 hafta
İntegral 1 hafta
Bunun gibi bir program yapabilirsin. Ancak PKOB küme falan yetişmeyebilir.