Merhaba arkadaşlar,

Konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce hangisi mantıklı? Asıl hedefim hemşirelik daha yeni sayısala geçtim böylelikle mezuna bırakma kararı aldım, fakat aile ortamından bir hayli uzaklaşmak istiyorum. Mezuna bırakmak istemiyorum bir yandan sizce simdi başlayıp 2 yıllık sağlık bölümlerini okumak mantıklı mı yoksa mezuna bırakıp hemşirelik mi kazanmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tıbbi sekreter olan kuzenim var hemen atanmıştı. Arkadaşlarımdan bazıları da 2 yıllık sağlık bölümlerini okuyor. Sağlık kolunda her zaman iş bulunur hocam. Tabii 4 yıllık kazanırsanız gidin ancak 2 yıllık sağlık bölümü gelirse ve 4 yıllık kazanamazsanız mezuna kalmanın bir anlamı yok gibi sizin açınızdan.

Merhaba arkadaşlar,

Konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce hangisi mantıklı? Asıl hedefim hemşirelik daha yeni sayısala geçtim böylelikle mezuna bırakma kararı aldım, fakat aile ortamından bir hayli uzaklaşmak istiyorum. Mezuna bırakmak istemiyorum bir yandan sizce simdi başlayıp 2 yıllık sağlık bölümlerini okumak mantıklı mı yoksa mezuna bırakıp hemşirelik mi kazanmak.
Cinsiyetçi bir yaklaşım olacak belki ama erkek hemşirelik biraz Türkiye konjonktüründe sıkıntılı bir iş bilginiz olsun. LGBT bireyi olarak lanse edilme ihtimaliniz var.
Bence 4 yıllık sağlık bölümleri için mezuna bırakılabilir lakin sağlam bir çalışma temposuna hazır olun.

Merhaba arkadaşlar,

Tamamen senin hedeflerine bağlı. Ders çalışma koşullarını ve motivasyonunu kontrol et. Ona göre karar ver derim. Aile konusunda bir şey söylemek bana düşmez. Önlisans bölümleri ise üniversiteye/bölüme göre kalitesi değişiyor. Araştırmanı tavsiye ederim. (Ders müfredatını, akademisyenleri vb.)

Tamamen senin hedeflerine bağlı. Ders çalışma koşullarını ve motivasyonunu kontrol et. Ona göre karar ver derim. Aile konusunda bir şey söylemek bana düşmez. Ön lisans bölümleri ise üniversiteye/bölüme göre kalitesi değişiyor. Araştırmanı tavsiye ederim. (Ders müfredatını, akademisyenleri vb.)

Hocam peki hangi bölüm önerirsiniz ön lisanstan

Merhaba arkadaşlar,

2 ay var daha. Hemşirelik sıralaması ne kadar oluyor ?