- Makaleler
- 10
Hacettepe konusunda haklısınız hocam Tıp, Eczacılık gibi bölümlerden bahsetsek tamamdır ancak hemşirelik gibi bi' bölümde ameliyathaneler dışında ne gibi bi Hacettepe eğitimine ihtiyaç olacak?Hacettepe'nin sağlık bölümleri ülkenin devlet bazındaki en iyi sağlık bölümleri şu anda. O sebepten oradan örnek verdim.
220K ile kapatan okulların vereceği eğitimin diğer okullarla karşılaştırılmasını mantıksız buluyorum.
İki bölümde de mülakat çok nadirdir hocam genelde KPSS sıralaması üzerinden alınır o nedenle torpil dönmesi pek olası değil diye düşünüyorum.Tıbbi sekreterlik ataması çok zor diye biliyorum ben de çevremdeki bir ton insan atanamayıp özelde sürünüyor. Hemşirelikten daha iyidir bu arada torpiliniz varsa tıbbi sekreterlik. Gerçi ikisinde de atama o kadar kolay değil. Tıbbi sekreterliğin devlet maaşı da yüksek hem iş yükü de hemşireler kadar yoğun değil. Özelde ikisinin de maaşları kötü bu arada ama yine de tıbbi sekreterliğin iş yükü daha düşük hemşireliğe göre.
@Silinen üye bu arada denizcilik ile ilgili önlisans bölümlerini araştırmanızı öneririm.