Bronzen 8 Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 424 Çözümler 2 Beğeniler 90 Bugün 11:04 #1 20 günlük laptop stabil bir FPS sağlamıyor. Özellikle hibrit modda. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra oldu bu durum. Format at dediler, attım. Ama sorun hala aynı. Yenisi ile değişim isteme hakkım var mı? Komik olan şeyi bir de ben anlasaydım iyi olurdu Son düzenleme: Bugün 11:09
20 günlük laptop stabil bir FPS sağlamıyor. Özellikle hibrit modda. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra oldu bu durum. Format at dediler, attım. Ama sorun hala aynı. Yenisi ile değişim isteme hakkım var mı? Komik olan şeyi bir de ben anlasaydım iyi olurdu
michaelscofield 13 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.381 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.881 Yer İstanbul Bugün 11:09 #2 BIOS kaynaklı bir sorunsa format atmak bu işi çözmez ki. Formatın BIOS ile alakası yok. Eski BIOS sürümüne geri dönün. Laptop modeli nedir?
BIOS kaynaklı bir sorunsa format atmak bu işi çözmez ki. Formatın BIOS ile alakası yok. Eski BIOS sürümüne geri dönün. Laptop modeli nedir?
KS KS Bronzen 8 Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 424 Çözümler 2 Beğeniler 90 Bugün 11:10 #3 michaelscofield dedi: BIOS kaynaklı bir sorunsa format atmak bu işi çözmez ki. Formatın BIOS ile alakası yok. Eski BIOS sürümüne geri dönün. Laptop modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Teknik servise bunu söyledim zaten bana kendi süreçlerinden ilerleyelim diye bir sürü şey anlattılar boş boş. michaelscofield dedi: BIOS kaynaklı bir sorunsa format atmak bu işi çözmez ki. Formatın BIOS ile alakası yok. Eski BIOS sürümüne geri dönün. Laptop modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo Legion 5 15IRX10
michaelscofield dedi: BIOS kaynaklı bir sorunsa format atmak bu işi çözmez ki. Formatın BIOS ile alakası yok. Eski BIOS sürümüne geri dönün. Laptop modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Teknik servise bunu söyledim zaten bana kendi süreçlerinden ilerleyelim diye bir sürü şey anlattılar boş boş. michaelscofield dedi: BIOS kaynaklı bir sorunsa format atmak bu işi çözmez ki. Formatın BIOS ile alakası yok. Eski BIOS sürümüne geri dönün. Laptop modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo Legion 5 15IRX10
michaelscofield 13 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.381 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.881 Yer İstanbul Bugün 11:11 #4 Bronzen dedi: Teknik servise bunu söyledim zaten bana kendi süreçlerinden ilerleyelim diye bir sürü şey anlattılar boş boş. Genişletmek için tıkla... Siz ilk baş eski sürüme dönün. Düzelmez ise teknik servisle tekrar görüşün.
Bronzen dedi: Teknik servise bunu söyledim zaten bana kendi süreçlerinden ilerleyelim diye bir sürü şey anlattılar boş boş. Genişletmek için tıkla... Siz ilk baş eski sürüme dönün. Düzelmez ise teknik servisle tekrar görüşün.