Akıllı saat alacağım, telefonsuz aramalar yapmak ve mesaj atmak için kullanmak istiyorum. SIM kart olayı nasıl oluyor bilmiyorum ama yanımda telefon taşımadan kullanabilmem gerekiyor. Bütçe 5000 TL ama eğer bunu al aşırı iyi derseniz düşünebilirim. Bu arada Google Play Store olsun istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5000
Aslında görmüştüm İnternet'e sim kartli ama NFC falan da istiyorum onlar yoktu onda.Bu fiyatlara SIM kartlı saatler olmaz, noname markalarda falan anca. Ha yok ben iyi bir marka istiyorum derseniz Apple Watch SE'ler 12K'dan basliyor.
Peki Esimli biliyor musunuz?
Dedigim noname markalar işte, onlardan bir tane kardeşime alacaktım IMEI kaydı olmaz onlarda.Aslında görmüştüm İnternet'e sim kartli ama NFC falan da istiyorum onlar yoktu onda.
Apple Watch SE esim'li.
0xraptoRwave
Üstün
SIM Kartlı saat bulmanız mümkün değil iyi saatlerde. Xiaomi Redmi Watch 4, Samsung Galaxy Watch 6 bakılabilir.
SE Cellular modelinde e-sim var, GPS modelinde yok.Dedigim noname markalar işte, onlardan bir tane kardeşime alacaktım IMEI kaydı olmaz onlarda.
Apple Watch SE esim'li.
Peki Samsung watch 6 hakkında ne düşünüyorsunuz, almayı planlıyorum da fiziksel sim girişi var mı?
Wacth 6ya baktı onu düşünüyorum.SIM Kartlı saat bulmanız mümkün değil iyi saatlerde. Xiaomi Redmi Watch 4, Samsung Galaxy Watch 6 bakılabilir.
Wacth 6ya baktı onu düşünüyorum.SIM Kartlı saat bulmanız mümkün değil iyi saatlerde. Xiaomi Redmi Watch 4, Samsung Galaxy Watch 6 bakılabilir.
Fiziksel sim girişi yok ancak E-SIM desteği vardı hocam.Peki Samsung watch 6 hakkında ne düşünüyorsunuz, almayı planlıyorum da fiziksel sim girişi var mı?
Wacth 6ya baktı onu düşünüyorum.
Wacth 6ya baktı onu düşünüyorum.
Fiziksel SIM girişi yok ancak E-SIM desteği vardı hocam.
Esim fiyatları hakkında bir bilginiz var mı?
Turkcell’de aylık yalnızca 40 TL diye biliyorum.