25446

Çalışkan
Bugün bir arkadaşımla konuşurken ısrarla bu iki tarih arasının sadece ülkemizde değil, dünyada bile farklı olduğunu söyledi. O dönemler güneş bile bir farklı doğuyordu dedi. Bencede fena yıllar değildi. Bu forumda o yılları aklı başında gerçekten hatırlayan kişilerin fazla olduğunu sanmıyorum. Ama o dönemlerde genç olan kişiler de var diye düşünüyorum. Sizce gerçekten öyle mi? 2005 ve 2008 arasını ucundan hatırlıyorum. 2008 yılından sonrasını daha net hatırlıyorum. Sizce gerçekten o dönem hayat daha mı farklıydı?

Son düzenleme:
O yıllarda yaşamış bir genç olarak şunu söylemek istiyorum hayattan zevk alıyordum çünkü ülke olarak ekonomimiz daha iyiydi toplumsal çürüme daha azdı insanlar duyarlıydı sosyal medya da ki içerikler daha kaliteliydi "özgün içerik" kavramı yaygındı televizyon kuşağı daha iyiydi şarkı sözlerinin anlamı vardı vs. say say bitmez.

Çocukluğum o dönemde geçti sana şu kadarını söyleyeyim deniz bile masmaviydi. Şimdi aynı denize gidiyoruz sapsarı en kötü yeşil.

En temel su örneğini verdim var gerisini sen tahmin et 2000 sonrası doğan o günleri hatırlamayabilir ülkenin refah seviyesi daha yüksekti.