439

Becerikli
Makaleler
1
Merhaba. 2021 Yılında üretilen Samsung 870 EVO serisinde kronik sorun mu vardı? Bu konu ile ilgili bir videoya denk geldim. Videodaki yorumlara baktığım zaman, çoğunluğu 2021 tarihinde üretilen Samsung 870 EVO serisi SSD'lerin sadece 2 yıl kullanımdan sonra kullanılamaz hale geldiğini söylemişler. Böyle bir durum neden vardı? Ben bu sene şubat ayında Samsung 870 EVO 1 TB SSD aldım. Umarım 2-3 yıl sonra benim SSD yanmaz. Zaten orijinal SSD benimki. Samsung SSD'ler genelde en kaliteli SSD'lerden biri. Kronik sorun olması şaşırttı (2021 Yılında üretilen modellerinde).

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? @Recep Baltaş

Olumsuz yorumlar (Otomatik olarak İngilizceden Türkçeye çevrilmiştir):
1715654588466.webp

1715654615373.webp

1715654623460.webp

1715654639640.webp

1715654654558.webp

1715654663774.webp

1715654686751.webp

1715654697587.webp

1715654706107.webp

1715654731753.webp

1715654745151.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda Kasım 2021'den önce üretilenler diyor. Tabii ki hepsinde sorun olacak diye bir şey yok ama ben önce aldım ve gayet sağlam.
Yorumlari Türkçeye çevir demen anlamsız kelime yığını haline gelmesinden başka bir işe yaramamış. Başarısız olmuş.

Samsung da diğer firmalar gibi hatalı üretim yapabilir. Daha önce yaptığı da görüldü. Ne kadar bilinen bir şey bilmiyorum ama A50 telefonun arka kapağı zamanla yerinden çıkıyor. Kendim dışında yeterince kişide gördüm. Başka güvenilir firmaların da bozuk ürünler ürettiği görüldü. Bu kadar söylenip garantiden bahsetmeyen kişiler gibi olmayıp garantiye başvurma imkanı hala var gibi duruyor.

Yorumlari hepsini okumadım. Gördüklerim hep 2021 demiş. Büyük çoğunluğun az yazilmisken bozulduğunu düşünürsek garanti diye bir şey var. Bahsedeni görmedim. İnsan olumsuz sonuç alsa dahi bahsetmez mi?

Bu arada benimki de 2021 üretimiymiş. 1 nisan şakası yapıp güzel üretmişler galiba.

1715670464200.webp

Videoda Kasım 2021'den önce üretilenler diyor. Tabii ki hepsinde sorun olacak diye bir şey yok ama ben önce aldım ve gayet sağlam.
Yorumlari Türkçeye çevir demen de anlamsız kelime yığını haline gelmesinden başka bir işe yaramamış. Başarısız olmuş.

Samsung da diğer firmalar gibi hatalı üretim yapabilir. Daha önce yaptığı da görüldü. Ne kadar bilinen bir şey bilmiyorum ama A50 telefonun arka kapağı zamanla yerinden çıkıyor. Kendim dışında yeterince kişide gördüm.

Yorumlari hepsini okumadım. Gördüklerim hep 2021 demiş. Büyük çoğunluğun az yazilmisken bozulduğunu düşünürsek garanti diye bir şey var. Bahsedeni görmedim. İnsan olumsuz sonuç alsa dahi bahsetmez mi?
Doğrudur evet her firma hata yapabilir.

Yorumlari Türkçeye çevir demen anlamsız kelime yığını haline gelmesinden başka bir işe yaramamış. Başarısız olmuş.

Samsung da diğer firmalar gibi hatalı üretim yapabilir. Daha önce yaptığı da görüldü. Ne kadar bilinen bir şey bilmiyorum ama A50 telefonun arka kapağı zamanla yerinden çıkıyor. Kendim dışında yeterince kişide gördüm. Başka güvenilir firmaların da bozuk ürünler ürettiği görüldü. Bu kadar söylenip garantiden bahsetmeyen kişiler gibi olmayıp garantiye başvurma imkanı hala var gibi duruyor.

Bu arada benimki de 2021 üretimiymiş. 1 nisan şakası yapıp güzel üretmişler galiba.

Eki Görüntüle 46392
Ben SSD'yi alalı birkaç ay oluyor, toplam 6.5 TB okuma ve yazma görünüyor Samsung Magician uygulamasında...

Seni görmek mutluluk verdi. Burayı da kasıp kavurun paşam.
Açtığım konu da mı anormallik var? Kasıp kavurduğum yok. Konu troll bir konu da değil. Böyle bir video gördüm ve konu açtım.

Ben SSD'yi alalı birkaç ay oluyor, toplam 6.5 TB okuma ve yazma görünüyor Samsung Magician uygulamasında...

Açtığım konu da mı anormallik var? Kasıp kavurduğum yok. Konu troll bir konu da değil. Böyle bir video gördüm ve konu açtım.
Sadece sizi yeniden görmek mutlu etti.

Anladım. Ben zaten aylardan beri buradaydım. Daha önce Techolay'a konu açarken konuma gelen cevaplar şu an olduğu gibi değildi. Hemen hemen beni tanıyan pek kişi yoktu. Bugün yeni üyeler gelmiş herhalde?
Bugün ilk defa denk geldim. Biraz şansa bağlı gibi.