İnceleme 2025 Yılında iPhone 7+ kullanmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mercha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    2025 iphone
Benim cihazım çok temiz bir cihaz sadece bataryasını kendim değiştirdim harici bir değişeni yok. Touch ID ve SIM sorunsuz çalışıyor. Ancak iPhone 7 serisinde kronik bir baseband sorunu var dikkat edin alırken.

Benim cihazım çok temiz bir cihaz sadece bataryasını kendim değiştirdim harici bir değişeni yok. Touch ID ve SIM sorunsuz çalışıyor. Ancak iPhone 7 serisinde kronik bir baseband sorunu var dikkat edin alırken.
Bu iphone'larda çok fazla değişik olay var. Örneğin SIM çalışmaması gibi. Aldığımız telefon 1 ay sonra aramalara kapanması, iCloud sistemi vs. gibi.

Evet epey küçük ama batarya kötüymüş.
Telefonu çok kullanan biri değilim. Günde 4-5 saati çıkarsa yeterli benim için.

Satın alırken gerekli kontrolleri yapmanız halinde bir sorun olmaz.

Hocam bende 7+ kullanıyorum ortalama bir telefon ama bazen illallah ettiriyor. İnstagramdan çıkıp TikTok'a girdiğimde ekranda İnstagramın yansımasının gözükmesi. Şarjın 20 küsürlere düştüğünde telefonun otomatik kapanması. Uygulama desteğinin yavaş yavaş bitmesi. Pil sağlığı %69 (Burası biraz benden kaynaklı olabilir). Sizinki iyi yine ama benim telefon biraz müsade istiyor gibi.

Satın alırken gerekli kontrolleri yapmanız halinde bir sorun olmaz.
Açıkcası iphone telefon alma fikri sizin konunuzu gördükten sonra bi anda aklıma geldi. Daha önce hiç kullanmadım ve denemek istiyorum sadece. Şu an android kullanıyorum. Siz hala bu telefonu günlük hayatta sürekli kullanıyor musunuz yoksa 2. bir telefon gibi mi kullanıyorsunuz?

Elma sevdasına bu devirde alınacak cihaz değil çile çekersiniz boşuna. Elma alacak paran yoksa almayacaksın bu kadar basit. Bataryası su gibi gidiyor, uygulama desteği desen Allaha emanet. E ne kaldı zaten geriye?

Ben bu telefonu kendi telefonumu sattığım için 2 haftalığına kullandım. Günlük hayatta sürekli şarj aleti taşımayı göze alıyorsanız denenebillir ama şu an gidip 3.000TL verilecek bir telefon değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…