Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2028'e kadar kimin ölüp kimin kalacağı bile muamma.

İyi. Koyun gibi güdülüp "EhE EkOnOmİ ÇöP her şey PaHaLı MaAşImIz aZ" diye zırlamayın sonra.

Böyle zırlayanlar zaten ülkeyi bölmeye çalışanlar, biz değiliz.

Çok merak ediyorum, ne gördün de AKP'den, AKP'ye destek veriyorsun?

Siz CHP yönetimindeki şehirlerde ne gördünüz de destek veriyorsunuz? Ben yaptığı şeyleri saysam bile vergilerimizle yaptı falan diye çamur atacaksınız. Sizin elinizde elde tutulur bir şey bile yok.

Göreceğiz.

Siz CHP yönetimindeki şehirlerde ne gördünüz de destek veriyorsunuz? Ben yaptığı şeyleri saysam bile vergilerimizle yaptı falan diye çamur atacaksınız. Sizin elinizde elde tutulur bir şey bile yok.

Göreceğiz.
Tabii, "belirli kişiler" olmasaydı "din,millet,bayrak" falan kalmazdı değil mi? Bir de farklı açıdan bakın.

72013034_906.webp

Tabii, "belirli kişiler" olmasaydı "din, millet, bayrak" falan kalmazdı değil mi? Bir de farklı açıdan bakın.

Eki Görüntüle 169005

Sorsan dinsizlik "özgürlük" ama din "yobazlık" gerçekten komiksiniz.

Aynen çok memnunuz. Tek memnun olmadığım nokta adalet sistemi. Onun dışında her şey mükemmel.

Göreceğiz.
He he aynen. Siz bu kadar sustukça bir güzel üstünüzden geçicekler.

1753987521449.webp

Bunun iki katı olunca göreceğim seni.

Aynen çok memnunuz. Tek memnun olmadığım nokta adalet sistemi. Onun dışında her şey mükemmel.

1-2 yıl sonra lanet edeceksin adım gibi eminim.

Eylemciler dinsiz mi? Trollseniz lütfen mesajlarınızın altında belirtin yanıt vermeyelim. Bazı partilerin filistin yürüyüşünün engellendiği zamanları da gördük çok şükür.

Ayrıca isteyen istediği dine inanır/inanmaz, bu neden komik olsun ki? :D

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.