Ya siz bu morukları unutuyorsunuz hala. Seçim zamanı AKP İsrail'e 2 tane füze sallar yine oyları toplar. 
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?2028'e kadar kimin ölüp kimin kalacağı bile muamma.
İyi. Koyun gibi güdülüp "EhE EkOnOmİ ÇöP her şey PaHaLı MaAşImIz aZ" diye zırlamayın sonra.
Böyle zırlayanlar zaten ülkeyi bölmeye çalışanlar, biz değiliz.
Çok merak ediyorum, ne gördün de AKP'den, AKP'ye destek veriyorsun?
Siz CHP yönetimindeki şehirlerde ne gördünüz de destek veriyorsunuz? Ben yaptığı şeyleri saysam bile vergilerimizle yaptı falan diye çamur atacaksınız. Sizin elinizde elde tutulur bir şey bile yok.
Göreceğiz.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tabii, "belirli kişiler" olmasaydı "din,millet,bayrak" falan kalmazdı değil mi? Bir de farklı açıdan bakın.Böyle zırlayanlar zaten ülkeyi bölmeye çalışanlar, biz değiliz.
Siz CHP yönetimindeki şehirlerde ne gördünüz de destek veriyorsunuz? Ben yaptığı şeyleri saysam bile vergilerimizle yaptı falan diye çamur atacaksınız. Sizin elinizde elde tutulur bir şey bile yok.
Göreceğiz.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Sonra ekonomi kötü diye ağlamayın.Biz yaşadığımız sürece CHP seçim alamayacak. Ben Recep Tayyip Erdoğan destekçisi olarak ilk oyumu AKP'ye vereceğim. AKP'nin kazanacağını öngörüyorum. @Uyuyan Sincap
Dediğim gibi biz ağlamıyoruz.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tamam, memnunsanız sorun yok.
Tabii, "belirli kişiler" olmasaydı "din, millet, bayrak" falan kalmazdı değil mi? Bir de farklı açıdan bakın.
Eki Görüntüle 169005
Sorsan dinsizlik "özgürlük" ama din "yobazlık" gerçekten komiksiniz.
Tamam, memnunsanız sorun yok.
Eki Görüntüle 169010
Aynen çok memnunuz. Tek memnun olmadığım nokta adalet sistemi. Onun dışında her şey mükemmel.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
He he aynen. Siz bu kadar sustukça bir güzel üstünüzden geçicekler.Böyle zırlayanlar zaten ülkeyi bölmeye çalışanlar, biz değiliz.
Göreceğiz.
Bunun iki katı olunca göreceğim seni.
Aynen çok memnunuz. Tek memnun olmadığım nokta adalet sistemi. Onun dışında her şey mükemmel.
1-2 yıl sonra lanet edeceksin adım gibi eminim.
Ata Tuğkan
Uzman
Mansur Yavaş. Ama CHP'den değil. Yazın bir kenara.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Eylemciler dinsiz mi? Trollseniz lütfen mesajlarınızın altında belirtin yanıt vermeyelim. Bazı partilerin filistin yürüyüşünün engellendiği zamanları da gördük çok şükür.
Ayrıca isteyen istediği dine inanır/inanmaz, bu neden komik olsun ki?
Son düzenleme:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-