Bütçe
22.000-23.000 TL
Selam,

Xiaomi Redmi Note 6 Pro külüstüründen yeni bir seviyeye geçeceğim ancak aşırı kararsız kaldım. Bazı arkadaşlarım Xiaomi tarafının yazılımda kötü olduğunu ve POCO'nun sadece oyun için alınması gerektiğini söyledi. Honor 400 ise dengeli bir telefonmuş her manada.

Mobilden oynayacağım oyunlar daha çok PES, Mobile Legends ve Supercell oyunları olur. Genshin, PUBG tarzı hardcore oyunlar oynayacağımı sanmıyorum. Onun dışında video izleme tarzı basit, günlük işlerde kullanacağım. POCO'nun sadece performans kısmında daha iyi olduğunu söylüyorlar. Sizce hangisini almalıyım?

Bütçe en fazla 22-23K olabilir, başka önereceğiniz telefonlar varsa onları da yazabilirsiniz.

Selam,

Xiaomi Redmi Note 6 Pro külüstüründen yeni bir seviyeye geçeceğim ancak aşırı kararsız kaldım. Bazı arkadaşlarım Xiaomi tarafının yazılımda kötü olduğunu ve POCO'nun sadece oyun için alınması gerektiğini söyledi. Honor 400 ise dengeli bir telefonmuş her manada.

Mobilden oynayacağım oyunlar daha çok pes, Mobile Legends ve Supercell oyunları olur. Genshin, PUBG tarzı hardcore oyunlar oynayacağımı sanmıyorum. Onun dışında video izleme tarzı basit, günlük işlerde kullanacağım. POCO'nun sadece performans kısmında daha iyi olduğunu söylüyorlar. Sizce hangisini almalıyım?

Bütçe en fazla 22-23K olabilir, başka önereceğiniz telefonlar varsa onları da yazabilirsiniz.

Genshin PUBG gibi ağır oyunlar oynamayacaksan Honor 400 & A56 ikilisini seç.
Arkadaşların doğru diyor. POCO'yu oyuncular dışı pek seçmemeli. Yazılım kısmında o kadar da kötü değil ama diğerlerine göre kötü.

HyperOS'i beğeniyorsanız kesinlikle Poco X7 Pro, ekranı, kamerası .vs Honor 400 ile çok benzer ama X7 Pro işlemcisiyle çok çok daha iyi bir performans veriyor.

HyperOS'i beğeniyorsanız kesinlikle Poco X7 Pro, ekranı, kamerası .vs Honor 400 ile çok benzer ama X7 Pro işlemcisiyle çok çok daha iyi bir performans veriyor.
Yazılım konusunda çok bilgim yok ya. Hardcore oyun oynamam mobilde. Dediğim gibi Supercell oyunları, MLBB ve PES ancak.
Genshin PUBG gibi ağır oyunlar oynamayacaksan Honor 400 & A56 ikilisini seç.
Arkadaşların doğru diyor. POCO'yu oyuncular dışı pek seçmemeli. Yazılım kısmında o kadar da kötü değil ama diğerlerine göre kötü.
Peki sizce A56 mı yoksa H400 mü?

Size bağlı. Eğer Samsung'a daha yatkınsanız onu seçin.
Fark eden bir şey var mı ki aralarında? Bazıları uzun ömürlü vs. diyordu ama bilemedim. Tasarım olarak H400 daha hoş göründü gözüme.
Deneme şansınız varsa deneyip X7 Pro alın derim, Honor 400'ün işlemcisi eskidi artık.

Dediğime bakmayın Honor 400 yine güzel telefondur.
Deneme şansım yok ama bilemiyorum ya. Ağabeyim de X7 Pro al oyun dışında ne yapacaksın ki diyor. Bir bakıma oda haklı. Fotoğraf çeken birisi değilim fazla onun dışında en fazla yaptığım şey oyun ve video izlemek telefonda.