24 saatliğine herkese 6 Şubat 2023 ile ilgili rozet verilebilir, yıldönümü bugün, 6 Şubat 2023'ün.
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Depremi Adana'da yaşayan ve 20den fazla okul arkadaşını ve öğretmenini kaybeden biri olarak saçma buluyorum. Zaten bir sürü insanın travması var. Bir de burda tekrar göze sokmaya ne gerek var? Kesinlikle karşıyım böyle şeye.
Ayrıca niye her şeyi rozetlendirmeye çalışıyorsunuz?
SoldierBoyBabam
Üstün
Rozet yerine yas teması yapılabilir.
Depremi Adana'da yaşayan ve 20'den fazla okul arkadaşını ve öğretmenini kaybeden biri olarak saçma buluyorum. Zaten bir sürü insanın travması var. Bir de burada tekrar göze sokmaya ne gerek var? Kesinlikle karşıyım böyle şeye.
Bu taraftan bakınca bana da saçma geldi hocam. Ben de depreme Gaziantep'te yakalandım ve 4 yakınımı kaybettim. Çok geçmiş olsun size tekrardan.
İsmail Yıldız
Başarılı
6 Şubat'ı anma fikrini destekliyorum ama bunu rozetle yapmak çok saçma olur.24 saatliğine herkese 6 Şubat 2023 ile ilgili rozet verilebilir, yıldönümü bugün, 6 Şubat 2023'ün.
- Makaleler
- 1
Rozet ne alaka anlamadım.
24 saatliğine herkese 6 Şubat 2023 ile ilgili rozet verilebilir, yıl dönümü bugün, 6 Şubat 2023'ün.
Rozet yerine forum logosunun yanına "🎗" simgesi koyulursa daha iyi olur. Bunun için rozet gereksiz. @Leo
Pcman80
Üstün
Hocam ben Osmaniye'de yakalandım ve gereksiz. Boşuna bir daha hatırlatmaya gerek yok.