Tessecraft474
Uzman
Peki bu laptop beni tahmini ne kadar götürebilir bir tahmini olan var mı,ağır işlerde kullanmayacağım hatta sadece ders için kullanmayı düşünüyorum.
Oyun oynamıyorsunuz, laptop da iş laptopu. Zorlanacağını sanmıyorum. Temiz kullanımda 10 yılın bile üstüne neden çıkmasın ki? Sadece film dizi demişsiniz.Peki bu laptop beni tahmini ne kadar götürebilir bir tahmini olan var mı,ağır işlerde kullanmayacağım hatta sadece ders için kullanmayı düşünüyorum.
Peki hocam eğer servisi vesaire iyiyse alıyorum,şarj kablosu özellikle beni cezbetti.Oyun oynamıyorsunuz, laptop da iş laptopu. Zorlanacağını sanmıyorum. Temiz kullanımda 10 yılın bile üstüne neden çıkmasın ki? Sadece film dizi demişsiniz.
Gerçekten de o şarj adaptörünün değerini bilin. Bende gaming cihaz var, tuğla gibi adaptörü var. O cihazın adaptörü bildiğimiz telefon şarj aleti gibi.Peki hocam eğer servisi vesaire iyiyse alıyorum,şarj kablosu özellikle beni cezbetti.
Sarj aleti ile büyük ihtimalle şarj edebilir. Minimum kaç W istiyor onu denemek lazım sanırım.Gerçekten de o şarj adaptörünün değerini bilin. Bende gaming cihaz var, tuğla gibi adaptörü var. O cihazın adaptörü bildiğimiz telefon şarj aleti gibi.