25.000 TL Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem tavsiyesi

Bütçe
25.000 TL
Biraz daha artsak bütçeyi 35.000 gibi ne önerirsiniz? Bir de güç kaynağı olarak ekleme yapmalı miyiz?

SSD'yi 1 TB yapmak istersen Crucial 1 TB versiyonunu seçebilirsin.

Monitör olarak da AOC G24X4E öneririm.

İşlemci soğutucu önemliyse ne önerirsiniz?

Yeter de artar bile.

Bütçeyi biraz aşıyor, sistem bileşenleri de genel olarak pek içime sinmedi ancak Vatan Bilgisayar yazdığın için bunu bulabildim:

Bütçeye uygun da şu var ama bu da pek içime sinmedi benim:

Vatan'da pek düzgün sistem kalmamış, eldeki parça stokunu eritmek için tüm hazır sistemlere aynı parçaları koymuşlar. Lexar RAM, MSI veya Rampage kasa, Zotac ekran kartı, Crucial P3 Plus SSD...

Bütçeyi biraz aşıyor, sistem bileşenleri de genel olarak pek içime sinmedi ancak Vatan Bilgisayar yazdığın için bunu bulabildim:

Bütçeye uygun da şu var ama bu da pek içime sinmedi benim:

Vatan'da pek düzgün sistem kalmamış, eldeki parça stokunu eritmek için tüm hazır sistemlere aynı parçaları koymuşlar. Lexar RAM, MSI veya Rampage kasa, Zotac ekran kartı, Crucial P3 Plus SSD...
Hocam yazdığınız için teşekkürler. Vatan dışında başka bir yerden hangi sistemi önerirsin? Aynı bütçede.

Hocam yazdığınız için teşekkürler. Vatan dışında başka bir yerden hangi sistemi önerirsin? Aynı bütçede.
Hocam bu arada arkadaşınız Valorant, Lol, CS 2, Deadlock gibi oyunlar oynayacaksa attığım sisteme bakmayın.

@GalaxySal450 hocam 8xxx serisinde yaşanan FPS sorunu çözüldü diye biliyorum. Bu sebeple 8400F daha mantıklı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt