blacktooth
Uzman
Teşekkürler öneriniz için, birkaç gün içinde alırım. Haber veriririm aldığım ürünü.@blacktooth
Bütçe varken bunu alın.
Ayrıca bu konuyu okuyun.![]()
SIMGOT EW300 1DD+1Planar+1PZT In-Ear Headphone
Key Features of SIMGOT EW300 Earbuds Three-in-One matrix acoustic architecture6mm annular planar magnetic driverCeramic composite diaphragm dual-chamber dynamic driverMulti-layered PZT acoustic transducerSilver-plated OFC 0.78mm cableDetachable nozzlesCNC Alloy caseSpecially developed purple...shenzhenaudio.com
Shenzhenaudio.com'dan IEM alacaksanız bu yazıyı okuyun. Öncelikle Shenzhenaudio'dan IEM aldıktan sonra Shenzhenaudio'ya mailden iletişime geçip fiyatı düşük göstermelerini istediğiniz zaman gümrükten geçiyor. Şunu yazabilirsiniz mail olarak: "Hello, I bought an IEM. Can you show the price as 12 dollars and send it via YunExpress?". Sonra sizden ID yani kimlik numarası isteyecekler. Kimlik numaranızı gelen yanıtta mail olarak atın. Ek olarak sizden track order number dediğimiz bir kod isteyecekler onu da verdiğiniz zaman sipariş Türkiye'ye gelir.
- Simon
- alışveriş nasıl shenzhenaudio yapılır
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
O zaman simgot üzerinden ilerlemek mantıklı olur gibi. Daha fazla beğenilen bir marka gördüğüm kadarıyla. 4.4 balanced duruma göre kullanabilirim gibi, ürün elime geçince bakarım. Yardım için teşekkürler.EW300 veya EA500 shenzhen olmazsa da Zero Red öneririm. Hiçbiri üzmez. Fakat tercihen simgot alırdım.
Ayrıca bu bütçedeki IEM'lerde 4.4 balanced'ın pek bir etki edeceğini pek sanmıyorum. Hepsi beslemesi aşırı basit nasıl olsa. Kaldı ki Dawn Pro gibi IEM'ler için çok güçlü sayılabilecek bir DAC'ınız var.