dotsh

Üstün
Amazon'dan satın alıp iade ettiğim ürünü, 27.03.2024 tarihinde şubeye götürüp teslim ettim. Şubenin kapanmasına yakın olduğu için kargoya verilmedi. Perşembe günü verilmesini umuyordum, ancak verilmedi. Bugün de kargoya verilmemiş. Amazon'da hala 'iade talebi onaylandı' yazıyor. Bu durumun sebebi nedir? Normal mi?

Son düzenleme:
Kargodaki durumun sebebi hakkında bir şey diyemem ancak siz ürünü iade ederken barkodun fotoğrafını çektiyseniz veya iade ettiğinize dair size bir belge verildiyse sorun yaşamazsınız. Bu tarz olaylar ile karşı karşıya kalmamak ve sorumluluğu üzerimden atabilmek adına her zaman iade barkodunun bir fotoğrafını çekerim.​

kargodaki durumun sebebi hakkında bir şey diyemem ancak siz ürünü iade ederken barkodun fotoğrafını çektiyseniz veya iade ettiğinize dair size bir belge verildiyse sorun yaşamazsınız. Bu tarz olaylar ile karşı karşıya kalmamak ve sorumluluğu üzerimden atabilmek adına her zaman iade barkodunun bir fotoğrafını çekerim.​

Herhangi bir fotoğraf çekmedim veya belge verilmedi. Şimdi gördüm. Ürün satıcının eline ulaşmış ve MNG Kargo'dan SMS gelmiş. Amazon'da güncellenmemiş. Problem olur mu?

1711721326720.webp

1711721343837.webp