- Makaleler
- 43
İphone 13 ve çöp? Bu fiyata sıfır olarak çok iyi telefon kimse kusura bakmasın. 28k iphone 13 göreceğim ve elimin tersiyle iteceğim. Şu an elimde iphone 13 var ben de 35k vererek almıştım. Oyun oynamıyorum zaten kamerası da gayet iyi bir düzeyde şahsen. Bitmedi şu asılsız cümleler ile ithamlarda bulunmanız.
Android dediğin iOS'a paran yetmediğinde alacağın cihazlardır. iOS'a paran yettiği halde alıyorsan orada tercih hatası vardır. Android alınıyorsa 10-15 bin liralık cihazlar alınır. Hadi bakalım ben de böyle diyorum. Özgür düşüncem.![]()
Değildir güzel kardeşim. Kağıt üstünde iyi görünen cihaz iyi değildir. Arabalar için de aynı şey geçerlidir. En yüksek beygir her zaman en iyisi demek değildir. İşin konforunu kullanınca anlarsın.
hocam bende samsung s8+ var ve 2018'den beri kullanıyorum. Düzgün kullanılırsa hala 2 3 sene daha kullanabilirim ama ekranı biraz kötü olmaya başladı aynı şekil dokunmatiği de. ıphone 13'ü de o civarlarda kullanacağım o yüzden değer. Teknolojik ürünlerde 2. el almaktan yana değilim ve üst sürümlerini alacak da bütçem yok. O yüzden benim için yeterli.
Kaçak almayı planlıyordum. 35k iphone 15pro alabiliyorum ama 2 telefonla gezmektense 13'ü alır geçerim
KanıtlaBen kanıtlarım:
Eki Görüntüle 98979
Eki Görüntüle 98980
Eki Görüntüle 98981
Eki Görüntüle 98982
Bunlar kameralardı.
iPhone geçse geçse ancak video konusunda geçer, o farkta yeni serilerde kapandı da kapandı.
Ayrıca iPhone'ler ısınmalarıyla ünlüdürler, bir sürü şarjda ısı uyarısından şikayetçi kişi konusu atabilirim buraya ben de dahil
iPhone'ler Samsung'a eş değer serilerinde her zaman Samsung'un bir alt seri panelini kullanırlar, burada da iPhone batırmış oluyor.
Kaçak alacaksanız 35K iPhone 15 Pro için mantıklı oluyor ancak dediğiniz gibi iki cihaz ile gezmek büyük külfet. Ayrıca hala iPhone 15 Pro'ların şaibeli ısınma sorunları mevcut. Çözülüp çözülmediği belli değilken, en son sahip olduğum bilgi Apple'nin güncelleme ile çözdüğünü söylemesi ile hala sorunun çözülmediği yönünde olacak.
Telefondan oyun oynamıyorum. En fazla 101 oynarım.
Fotograf konusunda da zaten pek fazla fotograf çeken biri değilim. Şu anki telefonumda toplasan 30 fotograf vardır.
IPhone 13 2026'ya kadar güncelleme alacakmış. Güncelleme almadan da gayet kullanabilirim. Kendi telefonum da 2021'den beri güncelleme almıyor.
Amacım arama yapmak ve sosyal medyada takılmak genel olarak. O yüzden bir problem yaşamam gibi geliyor.