Olabilir rahat edebilirsin. Ben çoğunluk adına söylüyorum. Çoğu kişi rahat edemiyor. Sen ufak farelere zaten alışkınsan tercihin de bu yönde olabilir.

Eskiden Deathadder V2 Mini kullanıyordum, sonra Deathadder V2 X'e geçtim. İkisi de avcuma oturmuyordu ve parmaklarım ağrıyordu. En son buna geçince rahat ettim. V2 Mini'den önce DLM-500 falan vardı pek küçük fare kullanmışlığım yoktur V2 Mini hariç.

Dostum claw tutuş için üretilmesi o tutuş ile rahat edeceğin anlamına gelmiyor. Eğer elin fazla büyükse veya bu arkadaşınki gibi büyük fareleri kullanmaya alışkınsan scyrox ile rahat edemezsin. Bende claw tutuyorum ama daha geçen elime uymadı diye scyrox V6 sattım.

Dostum V6 zaten claw tutuş için değil.

Olabilir rahat edebilirsin. Ben çoğunluk adına söylüyorum. Çoğu kişi rahat edemiyor. Sen ufak farelere zaten alışkınsan tercihin de bu yönde olabilir.

Kim rahat etmiyor acaba merak ediyorum.

Dostum V6 zaten claw tutuş için değil.

Kim rahat etmiyor acaba merak ediyorum.
V6 için palm diyosan minyon elli falan olman lazım. V6 palm içinde uymaz. Ufak ellerin varsa veya büyük ellerin varsa Claw tutuyorsan olabilir.

1756050703112.webp

Az aratsan bu şekilde tonla konu var.

V6 için palm diyorsan minyon elli falan olman lazım. V6 palm içinde uymaz. Ufak ellerin varsa veya büyük ellerin varsa claw tutuyorsan olabilir.

Eki Görüntüle 177186

Az aratsan bu şekilde tonla konu var.

Araştırmadan almak kullanıcının hatası.

1756052590977.webp

Bu mouseler hakkında birçok inceleme var.
https://www.rtings.com/mouse/reviews/scyrox/v6 çok detaylı bir inceleme aynı şekilde scyrox v8'inde incelemesi var. Atmış olduğunuz Rampage'den çok daha kaliteli olduğuda bence kesindir. Bu bütçede rakipsiz denilebilir bence isterseniz incelemeyi açıp inceleyin gecikme ve birçok konuda çok önde rakiplerinden. V8 arkadaş için uygundur bence.

1756052780776.webp

Adamın eli 20cm attığın resme göre Avarage olarak geçiyor. 20cm elli biri rahat palm tutamaz Scyrox V6'yı. 19 santim bile zorlanabilir çünkü Click yüksekliği bayağı alçak bir fare. Ayrıca abi az bir konuştuğun adamın kim olduğunu bilsen Profilime gir bak SwordX ve BeastX'den tut her fareyi kullanmışımdır neredeyse. Emin ol Scyrox iyi bir fare ama fazla şişiriliyor. Bence kesindir kısmında da kullanmadığın ürün sırf Rampage diye sallamak da ne güzel. Aç karşındaki adamın profilini kullandığı fareleri gör ondan sonra bu adam deneyimlerine göre niye böyle öneriyor da ben sadece kendimden yola çıkarak cevap veriyorum diye kendini sorgula bence.

Araştırmadan almak kullanıcının hatası.

Eki Görüntüle 177192

Bu mouseler hakkında birçok inceleme var.
https://www.rtings.com/mouse/reviews/scyrox/v6 çok detaylı bir inceleme aynı şekilde scyrox v8'inde incelemesi var. Atmış olduğunuz Rampage'den çok daha kaliteli olduğuda bence kesindir. Bu bütçede rakipsiz denilebilir bence isterseniz incelemeyi açıp inceleyin gecikme ve birçok konuda çok önde rakiplerinden. V8 arkadaş için uygundur bence.

Eki Görüntüle 177201

Mesela Scyrox Solid bir fare mi evet. Ama mesela alan çok fazla kişide birkaç hafta sonrası side Flex yapmaya başlıyor ürün. 40 gram bir fare ile 58 gram bir farenin Build kalitesini karşılaştırmandan zaten pek bir şey anlamadığın belli oluyor daha önerdiğim Rampage'in teknik özelliklerini bilmiyosun. Ürün kysone M511'den çevrilmiş kasa aynı iç kompanentler ve PCB değişmiş ama üretici Kysona zaten bilindik bi firma ve Çin pazarında sağlam OEM ürünleri var.

1756054387353.webp
1756054361014.webp

Son düzenleme:
Adamın eli 20cm attığın resme göre avarage olarak geçiyor. 20cm elli biri rahat palm tutamaz scyrox v6'yı. 19 santim bile zorlanabilir çünkü Click yüksekliği bayağı alçak bir fare. Ayrıca abi az bir konuştuğun adamın kim olduğunu bilsen profilime gir bak swordx ve Beastx'den tut her fareyi kullanmışımdır neredeyse. Emin ol scyrox iyi bir fare ama fazla şişiriliyor. Bence kesindir kısmında da kullanmadığın ürün sırf Rampage diye sallamak da ne güzel. Aç karşındaki adamın profilini kullandığı fareleri gör ondan sonra bu adam deneyimlerine göre niye böyle öneriyor da ben sadece kendimden yola çıkarak cevap veriyorum diye kendini sorgula bence.

Mesela scyrox Solid bir fare mi evet. Ama mesela alan çok fazla kişide birkaç hafta sonrası side Flex yapmaya başlıyor ürün. 40 gram bir fare ile 58 gram bir farenin Build kalitesini karşılaştırmandan zaten pek bir şey anlamadığın belli oluyor daha önerdiğim Rampage'in teknik özelliklerini bilmiyosun. Ürün kysone M511'den çevrilmiş kasa aynı iç kompanentler ve PCB değişmiş ama üretici kysona zaten bilindik bir firma ve Çin pazarında sağlam OEM ürünleri var.

Eki Görüntüle 177219Eki Görüntüle 177218

Dostum 1. si biz adama V8 önerdik zaten. 2. si zaten Rampage'nin sadece marka bastırdığını biliyoruz. Çok detaylı incelemesi olmayan bir mouse almam ben şahsen ayrıca. RAW performancedada scyrox V6 ve scyrox V8 9.7 puan almış sadece 1 puan düşük Razer Viper Pro v3'ten o kadar iyi bir mouse yani.

1756055197036.webp

1756055221522.webp

Ayrıca RTINGS bu incelemeyi öyle kullanışı iyi falan olarak yapmıyor. Adamlar her detayını inceliyor.

Bu arada Razer Viper V3 Pro ile karşılaştırmamım sebebi RTINGS'e göre en iyi oyuncu faresi.

Çok detaylı inceleme olmadığından dolayı bence sende bana hak vereceksin.

Ayrıca profilinede bakmıştım.

Dostum 1. si biz adama V8 önerdik zaten. 2. si zaten Rampage'nin sadece marka bastırdığını biliyoruz. Çok detaylı incelemesi olmayan bir mouse almam ben şahsen ayrıca. RAW performancedada scyrox V6 ve scyrox V8 9.7 puan almış sadece 1 puan düşük Razer Viper Pro v3'ten o kadar iyi bir mouse yani.

Eki Görüntüle 177223

Eki Görüntüle 177224

Ayrıca RTINGS bu incelemeyi öyle kullanışı iyi falan olarak yapmıyor. Adamlar her detayını inceliyor.

Bu arada Razer Viper V3 Pro ile karşılaştırmamım sebebi RTINGS'e göre en iyi oyuncu faresi.

Çok detaylı inceleme olmadığından dolayı bence sende bana hak vereceksin.
Performans olarak aradaki fark 1-2 ms oynuyor zaten hissedilebilecek bir değer değil. Benim dediğim anlık G402 kullanan adama Scyrox V8 gitmeyeceği. İsterse en iyi performansa sahip fare olsun. G402'yi Claw kullanacak adamın eli büyük olur. ScyroX V8 alıp eline uymadığı zaman boşa satmaya kalkacak bide ürünü zararına.

1756055658659.webp

Performans olarak aradaki fark 1-2 ms oynuyor zaten hissedilebilecek bir değer değil. Benim dediğim anlık G402 kullanan adama scyrox V8 gitmeyeceği. İsterse en iyi performansa sahip fare olsun. G402'yi claw kullanacak adamın eli büyük olur. Scyrox V8 alıp eline uymadığı zaman boşa satmaya kalkacak bir de ürünü zararına.

Eki Görüntüle 177225

Bu insandan insana değişir konuyu açan adam da zaten neden bu kadar tartışdığımızı anlamamıştır fakat adamın eli küçükte olabilir bunu nereden bileceğiz ki.

1756055857770.webp

Burada baktığımızda koyu yeşil tarafın claw grip özelinde 22 23 cm olduğunu görüyoruz. Scyrox V6 kullanmışsın ama çok ayrı tutuş şekli olarak ikisi de.

Bu insandan insana değişir konuyu açan adam da zaten neden bu kadar tartışdığımızı anlamamıştır fakat adamın eli küçükte olabilir bunu nereden bileceğiz ki.

Eki Görüntüle 177227

Burada baktığımızda koyu yeşil tarafın claw grip özelinde 22 23 cm olduğunu görüyoruz. Scyrox V6 kullanmışsın ama çok ayrı tutuş şekli olarak ikisi de.
Ajazz 159 pro'da kullandım Temu'dan ilk geldiği zaman bir fark yok ikisi de ufak ve dar fare.