Belki de sırf Logitech diye aldı mesela aldığı zaman fareyi.

Tamam O fareyi Claw tutabilen adamın Scyrox'u claw tutabileceğini sanıyor musun? Ben bile G402'yi 21cm el ile claw tutmakta zorlandığım oluyordu eskiden. G402'nin boyut olarak ne kadar büyük olduğunu ve onu claw tutabilecek adama scyrox'un oyuncak gibi geleceğini söylüyorum.

Belki de sırf Logitech diye aldı mesela aldığı zaman fareyi.

Ajazz 159 Pro ile alakası yok bu arada.

Çok arkadan bumplı scyrox v8.
1756056131760.webp

Aradaki fark çok az. Gidip G402 ve Scyrox V8 arasındaki farkı göz ardı edipte ya Ajazz ve Scyrox araısnda Scyrox arkadan çeyrek mm daha bumplı demek ?

Tamam o fareyi claw tutabilen adamın Scyrox'u claw tutabileceğini sanıyor musun? Ben bile G402'yi 21cm el ile claw tutmakta zorlandığım oluyordu eskiden. G402'nin boyut olarak ne kadar büyük olduğunu ve onu claw tutabilecek adama Scyrox'un oyuncak gibi geleceğini söylüyorum.

Adamın elinin kaç cm olduğunu bilmiyoruz. Belki de çok farklı şekilde claw tutuyor bence uzatmanında lüzmu yok sonuçta o seçecek bizim yazdığımız yazılardan anlar zaten.

Performans olarak aradaki fark 1-2 ms oynuyor zaten hissedilebilecek bir değer değil. Benim dediğim anlık G402 kullanan adama Scyrox V8 gitmeyeceği. İsterse en iyi performansa sahip fare olsun. G402'yi Claw kullanacak adamın eli büyük olur. ScyroX V8 alıp eline uymadığı zaman boşa satmaya kalkacak bide ürünü zararına.

Eki Görüntüle 177225
V8 11.8 cm iken Rampage 12.1 cm. Tam olarak nasıl bir fark olacak ki aralarında?

Adamın elinin kaç cm olduğunu bilmiyoruz. Belki de çok farklı şekilde claw tutuyor bence uzatmanında lüzmu yok sonuçta o seçecek bizim yazdığımız yazılardan anlar zaten.
Nası çok farklı şekilde claw tutuyor. Adam amuda kalkıp duvardan sarkarak mı Claw tutacak. 2 tarz claw tutuş vardır. Relaxed claw ve Claw bunun dışında zaten avucunu kalırsa fareden fingertip olur parmakları yatırsa palm olur.

V8 11.8 cm iken Rampage 12.1 cm. Tam olarak nasıl bir fark olacak ki aralarında?
Rampage Ergo bir fare daha bulklı.

1756056369819.webp
Baktığın zaman G402 ve Rampage daha hump bakımından benzerler. Üzerine genişlik olarak da rampage daha geniş ve Ergo yapıda bir fare oda farenin biraz daha iri olmasını sağlıyor.

Nasıl çok farklı şekilde claw tutuyor. Adam amuda kalkıp duvardan sarkarak mı claw tutacak. 2 tarz claw tutuş vardır. Relaxed claw ve claw bunun dışında zaten avucunu kalırsa fareden fingertip olur parmakları yatırsa palm olur.

Rampage ergo bir fare daha bulklı.

Eki Görüntüle 177230baktığın zaman G402 ve Rampage daha hump bakımından benzerler. Üzerine genişlik olarak da Rampage daha geniş ve ergo yapıda bir fare oda farenin biraz daha iri olmasını sağlıyor.

Şu anlamda ben finger tip gibi claw tutuyordum tam olarak ifade edemedim ama anlaşılmıştır herhalde.

Hocalarım ölçüm yaptım ve elim yaklaşık 19cm.

Scyrox V8 alırdım ben yerinizde olsam.

Uyuyor eliniz.

Hocalarım ölçüm yaptım ve elim yaklaşık 19CM.
Tavsiyem Rampage veya Zaopin Z2 4K olur.

Scyrox alırsan eline uymama ihtimali var G402'ye göre shape bakımından çok yabancı ve ufak bir fare. Scyrox alacaksan da Wraith üzerinden alma iade hakkın olsun.

Şu anlamda ben finger tip gibi claw tutuyordum tam olarak ifade edemedim ama anlaşılmıştır herhalde.

Scyrox V8 alırdım ben yerinizde olsam.

Uyuyor eliniz.
Avucunu kaldırıyosan fingertip'dir bu zaten Scyrox fingertip için uygun fare özellikle V8 ama sen. Claw gibi fingertip veya Fingertip gibi claw tutuş yoktur.

Zaten Claw ve Fingertip tutuşu birbirinden ayıran tek fark birinde elini havaya kaldırır mouse'u parmaklarınla kontrol edersin diğerinde avucunu mouse'a dayar öyle kullanırsın. Claw ve Fingertip zaten parmak kısmı bakımından birebir aynıdır aradaki farkı avucunu nasıl konumlandırdığın belirler.

Tavsiyem Rampage veya zaopin Z2 4K olur.

Scyrox alırsan eline uymama ihtimali var G402'ye göre shape bakımından çok yabancı ve ufak bir fare. Scyrox alacaksan da Wraith üzerinden alma iade hakkın olsun.

Avucunu kaldırıyosan Fingertip'dir bu zaten scyrox fingertip için uygun fare özellikle V8 ama sen. Claw gibi fingertip veya fingertip gibi claw tutuş yoktur.

Zaten claw ve fingertip tutuşu birbirinden ayıran tek fark birinde elini havaya kaldırır fareyi parmaklarınla kontrol edersin diğerinde avucunu fareye dayar öyle kullanırsın. Claw ve fingertip zaten parmak kısmı bakımından birebir aynıdır aradaki farkı avucunu nasıl konumlandırdığın belirler.

Tam anlatamadığımı vurguladım zaten. Fakat scyrox V8 fingertip mouse değildir. Tamamen claw tutuş için üretilmiş bir faredir.