Elmacık iyi mi 100 TL daha verip Prime'dan sipariş versem daha iyi olur mu acaba?
Amazon satmiyor. DFS satıyor. DFS güvenilir. Elmacik'ta guvenilir diye biliyorum ancak ben az fark varken idefix uzerinden DFS'ten alirdim.

Hocam 385 adet yorumu var ve 4,5 yıldız almış. Eğer satıcıya güvenemediyseniz bir sonraki linkten alabilirsiniz 44 TL farkla. Amazondaki satıcı ile aynı satıcı satıyor.

Amazon'daki satici ile ayni olunca guvenilir mi oluyor hocam? Böyle bir mantık yok.

Amazon'daki satici ile ayni olunca guvenilir mi oluyor hocam? Böyle bir mantık yok.
Arkadaşa sırf Amazon olduğu için ve satıcının da aynı satıcı olduğu için daha fazla para vermesine gerek olmadığını açıkladım; Olayın firmada değil de satıcıda olduğunu anlatmaya çalıştım.

Amazon satmiyor. DFS satıyor. DFS güvenilir. Elmacik'ta guvenilir diye biliyorum ancak ben az fark varken idefix uzerinden DFS'ten alırdım.

Hocam bilmediğimden soruyorum Amazon daha güvenilir geliyor iade konularında (satıcı Amazon değil biliyorum). İdefixten daha önce hiç alışveriş yapmadım sorun yaşatır mı?

Hocam bilmediğimden soruyorum Amazon daha güvenilir geliyor iade konularında (satıcı Amazon değil biliyorum). İdefixten daha önce hiç alışveriş yapmadım sorun yaşatır mı?
Site ve satici guvenilir ancak musteri hizmeti falan nasildir bilmiyorum. Teslimat suresi de onemliyse ve prime varsa Amazon'dan da alınabilir.

Aldım fakat daha hiç kullanmadım iade durumu olabilir ileride AM5 ile kullanmayı da düşünüyorum, gaming.gen.tr iadede sorun yapmazsa tabii ki önerilere açığım.
Bir tık sesli bir model benzer performans gösteren Burst Assassin'e göre. Yani 3400'e 5600 alsaniz, 100 artiyor butceden ve 200 koyup Peerless alırdım yerinizde olsaydım. Yeterli olmayacagindan degil ancak çok daha geleceğe dönük olur mesela. Tabii şu an hic kullanmadiysaniz iadede pek sorun cikacagini sanmam sanirim kutuyu bile acmamissiniz.